Windows Vista SP1

Äntligen har jag installerat SP1 till Vista.

 

Det har varit en bugg som jag blivit galen pĂ„. NĂ€mligen den att det tar LÅNG tid att kopiera, flytta och radera fiker i Windows Vista om man jĂ€mför med t ex. Windows XP (och vi ska inte ens nĂ€mna Ubundu). Nu Ă€r det iaf installerat och det tog c:a 1 timma att fĂ„ in i systemet. Datorn startade om ett antal gĂ„nger.

DessvÀrre Àr klockan ganska mycket nu sÄ jag kommer inte hinna testköra mitt nya uppdaterade system sÄ mycket i kvÀll/natt. Jag ska nÀmligen vara pÄ gymmet kl 09:00 i morgon (om 8 h) dÄ jag ska trÀffa Jens för ett hÄrt trÀningspass.

GoŽnatt pÄ er!

InlÀgget skrevs 29 september 2007 kl 01:10 ,sorterad under Datorrelaterat. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.