Windows Vista SP1

Äntligen har jag installerat SP1 till Vista.

 

Det har varit en bugg som jag blivit galen på. Nämligen den att det tar LÅNG tid att kopiera, flytta och radera fiker i Windows Vista om man jämför med t ex. Windows XP (och vi ska inte ens nämna Ubundu). Nu är det iaf installerat och det tog c:a 1 timma att få in i systemet. Datorn startade om ett antal gånger.

Dessvärre är klockan ganska mycket nu så jag kommer inte hinna testköra mitt nya uppdaterade system så mycket i kväll/natt. Jag ska nämligen vara på gymmet kl 09:00 i morgon (om 8 h) då jag ska träffa Jens för ett hårt träningspass.

Go´natt på er!

Inlägget skrevs 29 september 2007 kl 01:10 ,sorterad under Datorrelaterat. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.