Vilken fullspÀckad helg!

Den hÀr helgen har varit helt underbar! Inte sant?! Rena rama sommaren trots att vi bara Àr i början av maj. I fredagskvÀll Äkte vi till VÀsterÄs för att hÀlsa pÄ lilla-syster Linda och hennes fÀstman. Det var 100Är sen vi sÄgs och det var roligt att se deras nya lÀgenhet.

Lördagen gick i marint tema. JungfrufĂ€rden med Agda II gick till Stora TallskĂ€rr som Ă€r TorshĂ€lla MotorbĂ„tsklubbs ”klubbö”. DĂ€r vart det solning och trevligt sĂ€llsakp. Johan satt nere i bĂ„ten och pysslade lite med el och sen klippte han ut mallar för de nya dynorna som skall sys upp. Men det var visst hett dĂ€r nere sĂ„ han kom upp sen för att sitta i skuggan och fika lite. PĂ„ kvĂ€llen grillade vi med Johan, Carro & lilla Vanessa. Det var sanslöst vad kvĂ€llen var varm. Efter att ha suttit i solen hela dan sĂ„ var det skönt att komma hem till en sval lĂ€genhet.

IgÄr, förstÄr ni sÄ var vi till Julita GÄrd och tittade pÄ nÀr kossorna vart utslÀppta pÄ sommarbete med Jesper & Sofie. Ojojoj vilken fart kossorna fick nÀr de kom ut! Det var verkligen coolt att se. Det som var förvÄnande och roligt att det var sÄ ofantligt mycket folk som hade anmÀlt sig och kommit dit. Hittade Àven en del kollegor i folksamlingen. Vi vart bjudna pÄ kall mjölk och kanelbulle och vi satt tillsammans i grÀset och tittade pÄ ystra kossor som struttade, skuttade och stÄngades omkring. Sen vart det lunch i Kungsör och sen fika i Torpa PrÀstgÄrd.

Sen var helgen slut….. sĂ„ var det mĂ„ndag igen… vad helgerna gĂ„r för fort….

InlÀgget skrevs 12 maj 2008 kl 08:36 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.