Vilken fullspäckad helg!

Den här helgen har varit helt underbar! Inte sant?! Rena rama sommaren trots att vi bara är i början av maj. I fredagskväll åkte vi till Västerås för att hälsa på lilla-syster Linda och hennes fästman. Det var 100år sen vi sågs och det var roligt att se deras nya lägenhet.

Lördagen gick i marint tema. Jungfrufärden med Agda II gick till Stora Tallskärr som är Torshälla Motorbåtsklubbs ”klubbö”. Där vart det solning och trevligt sällsakp. Johan satt nere i båten och pysslade lite med el och sen klippte han ut mallar för de nya dynorna som skall sys upp. Men det var visst hett där nere så han kom upp sen för att sitta i skuggan och fika lite. På kvällen grillade vi med Johan, Carro & lilla Vanessa. Det var sanslöst vad kvällen var varm. Efter att ha suttit i solen hela dan så var det skönt att komma hem till en sval lägenhet.

Igår, förstår ni så var vi till Julita Gård och tittade på när kossorna vart utsläppta på sommarbete med Jesper & Sofie. Ojojoj vilken fart kossorna fick när de kom ut! Det var verkligen coolt att se. Det som var förvånande och roligt att det var så ofantligt mycket folk som hade anmält sig och kommit dit. Hittade även en del kollegor i folksamlingen. Vi vart bjudna på kall mjölk och kanelbulle och vi satt tillsammans i gräset och tittade på ystra kossor som struttade, skuttade och stångades omkring. Sen vart det lunch i Kungsör och sen fika i Torpa Prästgård.

Sen var helgen slut….. så var det måndag igen… vad helgerna går för fort….

Inlägget skrevs 12 maj 2008 kl 08:36 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.