Våren är här, nästan iaf

Jag är nyss hemkommen från garaget. Det i sig är inget vårtecken då jag inte går i ide i garaget och kommer ut när våren kommer. Jag har servat Hondan, det är vårtecken! Det blev ny Castrol olja, oljefilter och luftfilter. Jag passade även på att justera växelföraren då besiktningsgubben påpekade ett litet glappt sist jag besiktigade. Nu är glappet borta och pärlan är redo för första turen. Som det ser ut nu kommer jag och en kompis som heter Håkan ta en tur på söndag. Det ska bli strålande sol och 10 grader varmt.

Inlägget skrevs 09 mars 2012 kl 20:06 ,sorterad under MC. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

  1. Tommy Malmgren skriver:

    Kaffe finns i närheten av min båt i garaget . En form av bryggsegling…..

    10 mars 2012
  2. Johan skriver:

    Ja, det är inte omöjligt. Det är en lagom tur att ta…

    10 mars 2012