Vänner från Arboga och båtupptagning

I fredags kom Daniel och Agica och hälsade på. Jag och Daniel tönkte att vi skulle ut och ta de STORA fiskarna. Petra och Agica däremot valde av någon anledning att sitta innomhus i värmen och titta på film.

Det var årets sista fisketur så det var nästan en nödvändighet att vi skulle få fisk. Man kan ju inte avsluta en bra fiske säsong med att komma hem tomhänt. Det var tyvärr precis det vi gjorde. Efter några timmar ute i mörkret (inte kyla dock för den var 8 grader varmt (!)) kom vi hem utan att ha sett tillstymelse av någon fisk. Jaja, man kan ju inte vinna jämt. Vi hade en trevlig tur och Petra och Agica han med två filmer.

Igår var det då dags att ta upp båten igen. Jag kan tycka att det nästan är en månad för tidigt, men eftersom vi är med i Torshälla motorbåtsklubb så hjälper vi varandra när båtarna ska upp med hjälp av spåret.


Det går åt några man när man ska hantera båtar på några ton

Efter upptagningen kom Samuel och Margot på kaffe. Det var hjättetrevligt. Det var första gången Margot träffade Neo och det var även första gången hon var hemma hos oss.

Inlägget skrevs 21 september 2008 kl 09:02 ,sorterad under Agda II, Fiske, Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.