Vad helgerna går fort…

Den här helgen har varit lite ovanlig…
I fredags kom Marcus och Hanna från Umeå och hälsade på. Hanna skulle tävla i SM i luftgevärsskytte här i Eskilstuna. Det var typ 5 år sedan jag och Marcus sågs sist så det var jätteroligt. Neo fick en bra kompis direkt i Hanna. De hade jätteroligt tillsamamns.
På lördagsförmiddagen åkte jag och Magnus upp till Globen och gick på Dustinmässan. På vägen hem stannade vi i Kungenskurva (Heron City) och käkade lite lunch. Petra och Neo åkte upp till Täby (och hälsade på Erja med familj) på morgonen och kom inte hem förrän idag på eftermiddagen.
På eftermiddagen kom Håkan med sin Honda VFR och vi tog en tur i det härliga vädret. Vi hamnade på ”Markan” i Strömsholm. Håkan åkte hem, men jag tog vägen hem över Mungtorp, Köping och Kungsör. Inte den närmaste, man ack vad rolig. När jag ändå var i Köping passade jag på att få en kopp kaffe hemma hos Anders och Lotta.

På kvällen kom Magnus öber och vi tittade på Robinsson och spelade NHL 2009. Söndagen skulle bli båtdag, men det regnade så jag låg i soffan på förmiddagen. Efter lunch åkte jag till Erik en stund för att få en kaffe och synka oss lite, det var några veckor sedan vi sågs sist. På vägen hem stannade jag till på Konditori Amarant för ytterligare en kaffe med Magnus. Mycket kaffe blir det.

När Petra och Neo kom hem busade jag med honom en stund, gav honom middag och sen bar det iväg till Kungsör för innebandy i vanlig ordning på söndagar. Dock blev det 2 timmar idag i sället för 1, så man är lite slut. Nu ska jag lägga mig i badet en stund…

Mycket ska man hinna med på en helg.

Inlägget skrevs 05 april 2009 kl 19:49 ,sorterad under Några tankar, Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.