Vad helgerna gĂ„r fort…

Den hĂ€r helgen har varit lite ovanlig…
I fredags kom Marcus och Hanna frÄn UmeÄ och hÀlsade pÄ. Hanna skulle tÀvla i SM i luftgevÀrsskytte hÀr i Eskilstuna. Det var typ 5 Är sedan jag och Marcus sÄgs sist sÄ det var jÀtteroligt. Neo fick en bra kompis direkt i Hanna. De hade jÀtteroligt tillsamamns.
PÄ lördagsförmiddagen Äkte jag och Magnus upp till Globen och gick pÄ DustinmÀssan. PÄ vÀgen hem stannade vi i Kungenskurva (Heron City) och kÀkade lite lunch. Petra och Neo Äkte upp till TÀby (och hÀlsade pÄ Erja med familj) pÄ morgonen och kom inte hem förrÀn idag pÄ eftermiddagen.
PĂ„ eftermiddagen kom HĂ„kan med sin Honda VFR och vi tog en tur i det hĂ€rliga vĂ€dret. Vi hamnade pĂ„ ”Markan” i Strömsholm. HĂ„kan Ă„kte hem, men jag tog vĂ€gen hem över Mungtorp, Köping och Kungsör. Inte den nĂ€rmaste, man ack vad rolig. NĂ€r jag Ă€ndĂ„ var i Köping passade jag pĂ„ att fĂ„ en kopp kaffe hemma hos Anders och Lotta.

PÄ kvÀllen kom Magnus öber och vi tittade pÄ Robinsson och spelade NHL 2009. Söndagen skulle bli bÄtdag, men det regnade sÄ jag lÄg i soffan pÄ förmiddagen. Efter lunch Äkte jag till Erik en stund för att fÄ en kaffe och synka oss lite, det var nÄgra veckor sedan vi sÄgs sist. PÄ vÀgen hem stannade jag till pÄ Konditori Amarant för ytterligare en kaffe med Magnus. Mycket kaffe blir det.

NĂ€r Petra och Neo kom hem busade jag med honom en stund, gav honom middag och sen bar det ivĂ€g till Kungsör för innebandy i vanlig ordning pĂ„ söndagar. Dock blev det 2 timmar idag i sĂ€llet för 1, sĂ„ man Ă€r lite slut. Nu ska jag lĂ€gga mig i badet en stund…

Mycket ska man hinna med pÄ en helg.

InlÀgget skrevs 05 april 2009 kl 19:49 ,sorterad under NÄgra tankar, VÀnner. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.