Ute på sjön

I helgen kom Niklas, Tessan och Robin ner för att hälsa på. Vädret var jättefin vilket passade bra eftersom vi hade för avsikt att tillbringar ett par dagar ute på sjön.
Vi packade båten och la ut på förmiddagen i lördags. Solen värmde riktigt ordentligt och trsålande från en nstan klarblå himmel.
Jag styrde västerut, mot Galten (den innersta delen av Mälaren). Siktet var intsällt på ”Flintan”, en ö strax utanför Kungsör. När vi kom till Kvicksund sov båda barnen så vi passade på att lägga till, ta en kafe och jag och Niklas stack upp till affären för att handla lite vi upptäckt saknades.

Eftermiddagen och kvällen tillbringade vi på ön. Det var upptäcksfärd, lägereld med krovkrillning och annat bus. Det var två trötta små killar som somnade i båten senare. När barnen sov var det dags för Chicago, gissa vem som vann  : )

Söndagen puttrade vi hemåt igen. Det var bara tacka och ta emot. Mälaren hade återigen bjudit på en skön och avkopplande helg.

Inlägget skrevs 06 september 2010 kl 09:06 ,sorterad under Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.