Ungdomar på besök

Efter Jespers och min MC resa åkte jag upp till Täby. Erja och Natalie fyllde år. Erja fyllde jämt dessutom, 50 år, STORT GRATTIS!

När vi varit där fick vi med oss Philip hem (Petras kusin, 15 år). enligt väderprognosen skulle det bli en ”mellandag” i onsdags och det blev det ! Jag, Philip och kompis Johan åkte ut på sjön och fiskade. Det var kanonfint väder och fisken nappade som aldrig förr. Johan klippte en gädda på första kastet, sen blev det nog mellan 20-30 fiskar under dagen. Vi sparade åtta aborrar som Johan (som är kock) bjöd på senare under kvällen. Det var fantastiskt gott med aborre och färskpotatis.

På torsdag kväll (Philip åkte hem på em) kom Torgny, Siomone och Felix och hälsade på. Simone skulle sova över hos oss mellan torsdag och fredag. Då vädret inte var det roligaste var vi hemma. Vi busade med Neo, tittade lite på tv och käkade tacos.

Inlägget skrevs 08 augusti 2008 kl 10:11 ,sorterad under Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.