Två vårtecken

Det finns ett par vårtecken som visar att det verkligen är vår. Jag tänkter inte på tussilago i dikeskanten, inte på alla motorcyklar, inte heller på vårjobbet med båten. De vårtecken jag tänkter på är Sädessärlorna som trippar fram på trottoarerna med sina vippande stjärtar och alkoholisterna som poppar upp som svamp i skogen. Alkoholisterna tar över våra vackra bänkar utmed ån här i Torshälla. Inte nog med att de sitter och skränar, de lämnar alltid kvar massa skräp. De är ju värre än Kanadagässen (de lämnar dock inte bajs, alkoholisterna allstå). Det blir tyvärr så pass påtagligt att man väljer att inte vara vid den lilla stigen längs bryggan i onödan. Eskilstuna kommun borde ta tag i det uppenbara problemet på något sätt. Stackarna behöver hjälp.

Idag såg jag båda ”vårtecknen” vilken måste betyda att våren är här på riktigt!

Nog om detta. I morgon är det ärtsoppa och öppet styrelsemöte (båtklubben) på slipen. Det ska blir trevligt. Kommer också passa på att lacka ett varv till igen i morgon.

Inlägget skrevs 17 april 2009 kl 19:03 ,sorterad under Agda II, Några tankar. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.