Trädkatt!

I morse när jag tittade ut genom fönstret i arbetsrummet ser jag ett katt. Det är vår ”huskatt” som sitter å glor på en kråka. Är väl egentligen inte så konstigt kan man tycka. Det är bara det att vi bor på 3:e våningen så det är med andra ord en bit upp.

trad_katt.jpg
Vår ”huskatt” som hade tänk sig ett skrovmål ala kråka till frukost

Vi är i vart fall hemma igen efter en underbar helg i Oskarshamn och Håkan, Kerstin, Victor, Amanda och Felicia. Det är inte så jätteofta vi åker ner, men det är alltid lika trevligt.

Petra har jobbet kväll några kvällar den här veckan så det känns som om vi blivit snuvade på några ”filmkvällar”. Jag skulle ha en egen filmkväll igår, men jag somnade. Kan det bero på att jag kanske är lite trött trots allt. Det är ju en hel del i skallen nu och massvis att göra. Det är bilar, MC och båt som ska göras vårfina, plus att kustskepparprovet närmar sig med stormsteg. Bara att bryta ihop och komma igen.

Nä, nu är klockan 06:36 och det börjar bli dags att ge sig i väg till jobbet.

Inlägget skrevs 28 mars 2008 kl 07:37 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Angelica skriver:

    Ni måste ta det lugnt. Johan kör inte huvudet i väggen, jag har några veckor kvar på utbildningen innan jag kan hjälpa människor som du tillbaka till arbetet:) Hoppas allt är bra. Kram

    30 mars 2008