Tillbaks till verkligheten

Som genom ett trollslag var sagan slut. Att ha haft möjligheten att vara hemma tillsammans med Neo under sex månader har varit underbart. Visst har det varit dagar man varit trött i skallen och bara velat sova, men de allra flesta dagar har varit roliga och fulla med bus. Dock fick det ett plötsligt slut i går eftersom jag är tillbaks på jobbet och Neo är på förskola på dagarna. Det går jättebra för honom (sånär som att sova. Han är inte van att sova ute i en vagn ännu så han har lite svårt att komma till ro) . Han känner sig hemma med de andra barnen, personalen och alla roliga leksaker som finns där.

Det är dock inte roligt att knappt hinna träffa honom om dagarna eftersom jag kommer hem strax efter klockan 17 och han sover vid 19. Som tur var får vi lite mystid på morgonen jag och Neo. Han vaknar ju oftast runt sex och vi åker hemmifrån 7:30 så vi får lite bonustid där.

Inlägget skrevs 06 oktober 2009 kl 10:51 ,sorterad under Neo, Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.