Tillbaks till verkligheten

Som genom ett trollslag var sagan slut. Att ha haft möjligheten att vara hemma tillsammans med Neo under sex mÄnader har varit underbart. Visst har det varit dagar man varit trött i skallen och bara velat sova, men de allra flesta dagar har varit roliga och fulla med bus. Dock fick det ett plötsligt slut i gÄr eftersom jag Àr tillbaks pÄ jobbet och Neo Àr pÄ förskola pÄ dagarna. Det gÄr jÀttebra för honom (sÄnÀr som att sova. Han Àr inte van att sova ute i en vagn Ànnu sÄ han har lite svÄrt att komma till ro) . Han kÀnner sig hemma med de andra barnen, personalen och alla roliga leksaker som finns dÀr.

Det Àr dock inte roligt att knappt hinna trÀffa honom om dagarna eftersom jag kommer hem strax efter klockan 17 och han sover vid 19. Som tur var fÄr vi lite mystid pÄ morgonen jag och Neo. Han vaknar ju oftast runt sex och vi Äker hemmifrÄn 7:30 sÄ vi fÄr lite bonustid dÀr.

InlÀgget skrevs 06 oktober 2009 kl 10:51 ,sorterad under Neo, Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.