Tatuerade!

Igår hade vi vår sista heldag här i Ao Nang. Den tillbringade vi tillsammans med Leif och Maj-Lis på Phrang Nang beach som så många dagar förut. Solen lyste från en nästan klarblå himmel och det var en riktigt bra avslutning på det här äventyret.

Vi tog en tidig middag eftersom vi bokat tid klockan 18 hos Nut Tattoo för att göra varsin tatuering. Petra har det kinesiska tecknet för ”råtta” på sin vänstra vrist och Johan har det kinesiska tecknet för ”tiger” på sin högra axel precis ovanför den han redan har.

 rat.jpg
tiger.jpg

Anledningen att vi valt just dessa tecken är att vi är födda i desssa kinesiska stjärntecken. Johan har Petras tecken och tvärtom, romantiskt värre : )

I dag är det sista dagen här. Det blir mest en väntan på att transfer till flygplatsen ska komma. Men vi hinner nog med en sista god thailänsk måltid innan vi återvänder till kalla Sverige.

Ses snart !

Inlägget skrevs 13 december 2006 kl 07:43 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

 1. Emma skriver:

  Ha en så bra resa som det går med alla timmar på planet och välkommen hem till julstök, ingen snö och sista veckorna av året! 🙂

  Många Lucia-hälsningar,
  Emma & co

  13 december 2006
 2. Helene skriver:

  Vi på gotland vill önska er all lycka i framtiden.Man kan ju se på alla bilder att ni har haft de underbart.Ta väl hand om varann,o så ses vi kanske snart…..bamsekramar från din syster..med hela familjen såklart.

  14 december 2006