Tatuerade!

IgÄr hade vi vÄr sista heldag hÀr i Ao Nang. Den tillbringade vi tillsammans med Leif och Maj-Lis pÄ Phrang Nang beach som sÄ mÄnga dagar förut. Solen lyste frÄn en nÀstan klarblÄ himmel och det var en riktigt bra avslutning pÄ det hÀr Àventyret.

Vi tog en tidig middag eftersom vi bokat tid klockan 18 hos Nut Tattoo för att göra varsin tatuering. Petra har det kinesiska tecknet för ”rĂ„tta” pĂ„ sin vĂ€nstra vrist och Johan har det kinesiska tecknet för ”tiger” pĂ„ sin högra axel precis ovanför den han redan har.

 rat.jpg
tiger.jpg

Anledningen att vi valt just dessa tecken Àr att vi Àr födda i desssa kinesiska stjÀrntecken. Johan har Petras tecken och tvÀrtom, romantiskt vÀrre : )

I dag Àr det sista dagen hÀr. Det blir mest en vÀntan pÄ att transfer till flygplatsen ska komma. Men vi hinner nog med en sista god thailÀnsk mÄltid innan vi ÄtervÀnder till kalla Sverige.

Ses snart !

InlÀgget skrevs 13 december 2006 kl 07:43 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

2 kommentarer

 1. Emma skriver:

  Ha en sĂ„ bra resa som det gĂ„r med alla timmar pĂ„ planet och vĂ€lkommen hem till julstök, ingen snö och sista veckorna av Ă„ret! 🙂

  MÄnga Lucia-hÀlsningar,
  Emma & co

  13 december 2006
 2. Helene skriver:

  Vi pĂ„ gotland vill önska er all lycka i framtiden.Man kan ju se pĂ„ alla bilder att ni har haft de underbart.Ta vĂ€l hand om varann,o sĂ„ ses vi kanske snart…..bamsekramar frĂ„n din syster..med hela familjen sĂ„klart.

  14 december 2006