Tack för gårdagens uppvakning!

Tack Angelica och Carola för den trevliga kvällen på Harrys igår kväll. Jag var helt slut när jag kom hem. Jag fick en bukett med vita tulpaner och rosa ginst av Carola som var jätte söt. Tack tack! Av Angelica kommer jag få en ”gå-bort” halsduk som hon skall sticka åt mig. Tråkigt att Hannah inte kunde följa med igår, men det kommer fler tillfällen.

Av min söte make fick jag en svart topp med tryck samt underbara produkter från Body Shop. Tack gubben! Du visste precis vad jag önskade mig. Jag fick jätte fina presenter i helgen också ifrån Tessan och hennes familj samt pappa Staffan.

Inlägget skrevs 30 januari 2008 kl 08:46 ,sorterad under Festligheter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

3 kommentarer

 1. Samuel skriver:

  För sent skall syndar´n vakna sägs det. Förlåt Petra, att jag har så dålig koll på väsentligheterna i omgivningen. Här kommer i alla fall ett grattis, även om det är för sent. Det gläder mig att du blivit firad efter förtjänst trots allt.

  31 januari 2008
 2. Petra skriver:

  Tack Samuel! Vi firade lite i helgen med kompisar och pappa i och med att Johan åkte till Göteborg på kurs på tisdagen.

  31 januari 2008
 3. Helén skriver:

  hej! grattis i efterskott.. hoppas att de e bra med er..

  31 januari 2008