Syster yster i Solna

Har ju glömt att berätta att jag var upp till Solna förra veckan för att träffa min syster Helené som var i den stora staden på besök. Vi gick till en favorit resataurang vid namn ”Bronco’s Bar”. Ni som varit där vet vad jag menar när jag säger att de ha god mat där. När vi var mätta gick vi en sväng på stan. Det är inte så ofta bara vi två ses så det var riktigt trevligt.


Är vi nå´lika då ?

Inlägget skrevs 15 september 2008 kl 10:42 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

  1. syster din skriver:

    jo vi hade riktigt trevligt, o mer kul ska vi ha. Även om kameran inte tycker om mig,men se de gör inge. kram på hela familjen från mig.

    15 september 2008
  2. Stefan skriver:

    Såg ut att varit en trevlig afton…Tänk va länge sen man såg Helene:)

    15 september 2008