Syster yster i Solna

Har ju glömt att berĂ€tta att jag var upp till Solna förra veckan för att trĂ€ffa min syster HelenĂ© som var i den stora staden pĂ„ besök. Vi gick till en favorit resataurang vid namn ”Bronco’s Bar”. Ni som varit dĂ€r vet vad jag menar nĂ€r jag sĂ€ger att de ha god mat dĂ€r. NĂ€r vi var mĂ€tta gick vi en svĂ€ng pĂ„ stan. Det Ă€r inte sĂ„ ofta bara vi tvĂ„ ses sĂ„ det var riktigt trevligt.


Är vi nĂ„ÂŽlika dĂ„ ?

InlÀgget skrevs 15 september 2008 kl 10:42 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

2 kommentarer

  1. syster din skriver:

    jo vi hade riktigt trevligt, o mer kul ska vi ha. Även om kameran inte tycker om mig,men se de gör inge. kram pĂ„ hela familjen frĂ„n mig.

    15 september 2008
  2. Stefan skriver:

    SĂ„g ut att varit en trevlig afton…TĂ€nk va lĂ€nge sen man sĂ„g Helene:)

    15 september 2008