Städning på slipen och ett besök i Ransta

På morgonen 08:00 var jag (Johan) till slipområdet för att hjälpa till med städning och röjning inför den dagen då alla båtar ska upp igen. Det är alltid trevligt att träffa klubbkabraterna. Det blir inte bara jobb utan en hel del kaffe och småprat. Lite mer på förmiddagen kom Petra och Neo ner en stund för att kolla lägen och så att de som var nere vid slipen skulle få träffa den yngsta klubbmedlemmen. Visst har ni väl sett klubbens hemsida. Det är ju faktiskt jag som är ansvarig för den. Gör ett besök och titta på några bilder från dagens arbetspass. Ta mig till Torshälla Motorbåtklubbs hemsida

 

På eftermiddagen åkte vi till Ransta utanför Västerås (mot Sala). Linda och Fredrik har precis köpt ett hus där. Eftersom de inte hade träffat Neo ännu gjorde vi slag i saken och for för att hälsa på dem.

Har man inte varit där tidigare känns det lite som att man eventuellt kan ha missat en skylt där man borde svängt in. Men kör man några Km till så kommer det att stå Ransta på en skylt som visar in till vänster. Det är förövrigt typ 100 meter in i Sala kommun (därav ”jag är fel” känslan).

Väl framme möttes vi av öppna armar alla tre. Det är alltid lika trevligt att träffa dem. Det var ett trevligt hus de köpt som verkligen ligger ute på landet. Ypperligt med tanke på de ska få barn i februari. Det är beräknat till den 5/2. Jag tror (vet) att det blir den 14/2 och att det blir en litet Ida. Ni läste det här först!


Här är alla tre. Vet dock inte vad Neo fick syn på. Förmodligen mamma!

 

På kvällen kom Magnus över på Tacos och en ”bäst av tre” i NHL ´07.
Gissa vem som vann ; )

Inlägget skrevs 30 augusti 2008 kl 21:55 ,sorterad under Utflykter, Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.