Soft helg

I lördags kom Jesper & Sofie över för att åka ut med Agda II. Dessvärre så var hon lite kinkig så vår lilla båtfärd slutade uppe vid Torshälla Hamn där vi ankrade upp och grillade. Det var jätte mysigt men det hade vart roligare att kommit ut på vattnet. Johan får kolla på det när hans axel är OK igen.

Solen och värmen kom i söndags och vi åkte ut till Anna, Robert & Isac i Torpa. Det är härligt när man har vänner som bor så fint som de gör, i en lite oas där man kan sitta ute hela tiden och bara njuta. Anna hade förberett att vi skulle grilla ”hemma-hamburgare” men vi hade ett stort sjå med att få fyr på grillen. Efter många tysta svordomar så fick vi fjutt på grillen och vi fick servera en härlig lunch. I och med att det var morsdag igår så följde vi med Anna och Isac upp till Inga (Annas mamma) för att uppvakta henne med en blomma. Där frossade vi på tårta och glass. Sen var det hög tid för oss att rulla hem för kvällen. Sommaren känns inte så avlägset längre 🙂

Inlägget skrevs 26 maj 2008 kl 07:58 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.