Soft helg

I lördags kom Jesper & Sofie över för att Äka ut med Agda II. DessvÀrre sÄ var hon lite kinkig sÄ vÄr lilla bÄtfÀrd slutade uppe vid TorshÀlla Hamn dÀr vi ankrade upp och grillade. Det var jÀtte mysigt men det hade vart roligare att kommit ut pÄ vattnet. Johan fÄr kolla pÄ det nÀr hans axel Àr OK igen.

Solen och vĂ€rmen kom i söndags och vi Ă„kte ut till Anna, Robert & Isac i Torpa. Det Ă€r hĂ€rligt nĂ€r man har vĂ€nner som bor sĂ„ fint som de gör, i en lite oas dĂ€r man kan sitta ute hela tiden och bara njuta. Anna hade förberett att vi skulle grilla ”hemma-hamburgare” men vi hade ett stort sjĂ„ med att fĂ„ fyr pĂ„ grillen. Efter mĂ„nga tysta svordomar sĂ„ fick vi fjutt pĂ„ grillen och vi fick servera en hĂ€rlig lunch. I och med att det var morsdag igĂ„r sĂ„ följde vi med Anna och Isac upp till Inga (Annas mamma) för att uppvakta henne med en blomma. DĂ€r frossade vi pĂ„ tĂ„rta och glass. Sen var det hög tid för oss att rulla hem för kvĂ€llen. Sommaren kĂ€nns inte sĂ„ avlĂ€gset lĂ€ngre 🙂

InlÀgget skrevs 26 maj 2008 kl 07:58 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.