Semester!

Åh, vad härligt tycker ni. Att lyxa till det med en semester så här i slutet på oktober. Nja, ska vi nu vara helt ärliga (och det tycker jag att vi ska vara med varandra) så är mina semesterplaner inte så speciella som man skulle vilja. För det första är semestern inte lång. Den är dessutom inte så långt bort. Ok, man kan inte åka till Thailand varje år, eller vadå inte kan föresten. Det är klart man kan. Det handlar bara om $$.

I vart fall så är min semester begränsad till en dag (jag ska dessutom jobba lite morgonen och en stund mitt på dagen). Och resan går till…ja, resa och resa. Utflykten går till slipen i Torshälla. Jag ska bygga ”båthuset”. Jag hade hoppats på att det skulle ta 2-3 timmar att fixa iordning. Det visade sig ta mycket längre tid än så tyvärr. Detta innebär att eftersom det är mörkt när jag kommer hem på kvällarna och helgerna ofta är bokat med något annat så är jag tvungen att lösa det på det här sättet. Men vadå, jag har ju iaf semester, iaf delar av dagen.

Bilder kommer under morgondagen/kvällen

Inlägget skrevs 21 oktober 2008 kl 14:05 ,sorterad under Avkoppling, Några tankar. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.