Danmark – Köpenhamn

Den 20 maj 2005 satte vi oss pĂ„ den röda motorcykeln. Ringarna var i packningen och vi var pĂ„ vĂ€g pĂ„ vĂ„r ”Förlovningsresa” ner till Köpenhamn. Vi hade bokat rum pĂ„ ett litet pittoreskt hotell som Ă€r kĂ€nd för sina vackra rum och gemytlighet, Guldsmeden.
hotellrummet.jpg

VĂ€dret var vackert ner som det kan vara i slutet av maj. Men sĂ„ klart nĂ€r vi nĂ€rmade oss Malmö sĂ„ kom regnet. Regnet höll i sig hela resan över bron och in i Köpenhamn. Regnet krusade lite vĂ„ra planer pĂ„ hur vi ville tillbringa vĂ„r förlovningskvĂ€ll och vi hade ju inte klĂ€derna för regn.Efter att ha vilat en stund under sĂ€nghimlen, duschat och vĂ€rmt sig sĂ„ gick vi ut pĂ„ Ă€ventyr i ett regnigt Köpenhamn för att hitta en restaurang för att mysa lite.TyvĂ€rr sĂ„ gjorde regnet sitt genom att man sprang gatorna fram utan att hinna njuta av stan och tillslut bestĂ€mde vi oss för att ta en asiatisk restaurang. Äntligen vĂ€rme! Efter middagen sĂ„ vart det ut i regnet igen för att irra oss tillbaka till hotellet och dĂ€r stĂ€llde sig Johan pĂ„ knĂ€ och stĂ€llde den romantiska frĂ„gan.
ringarna.jpg

Och han fick naturligtvis ett ja tillbaka. Trötta och fulla med godis somnade vi under sÀnghimlen och regnet utanför.Resan hem dagen efter var uppdelad i 2 etapper. Ett stopp gjordes i Göteborg och i Varberg. Vi hÀlsade pÄ Eva-Lis och Bengt och sen Äkte vi vidare till Ulrika och Anders. NÀr vi kom dit var det redan dags för middag och den intog vi pÄ en Indisk restaurang inte lÄngt ifrÄn dÀr de bor. Gott, gott!!! Resan gick hem gick fort. Och det var faktiskt uppehÄll hela vÀgen hem.

hemvagen.jpg