Danmark – Köpenhamn

Den 20 maj 2005 satte vi oss på den röda motorcykeln. Ringarna var i packningen och vi var på väg på vår ”Förlovningsresa” ner till Köpenhamn. Vi hade bokat rum på ett litet pittoreskt hotell som är känd för sina vackra rum och gemytlighet, Guldsmeden.
hotellrummet.jpg

Vädret var vackert ner som det kan vara i slutet av maj. Men så klart när vi närmade oss Malmö så kom regnet. Regnet höll i sig hela resan över bron och in i Köpenhamn. Regnet krusade lite våra planer på hur vi ville tillbringa vår förlovningskväll och vi hade ju inte kläderna för regn.Efter att ha vilat en stund under sänghimlen, duschat och värmt sig så gick vi ut på äventyr i ett regnigt Köpenhamn för att hitta en restaurang för att mysa lite.Tyvärr så gjorde regnet sitt genom att man sprang gatorna fram utan att hinna njuta av stan och tillslut bestämde vi oss för att ta en asiatisk restaurang. Äntligen värme! Efter middagen så vart det ut i regnet igen för att irra oss tillbaka till hotellet och där ställde sig Johan på knä och ställde den romantiska frågan.
ringarna.jpg

Och han fick naturligtvis ett ja tillbaka. Trötta och fulla med godis somnade vi under sänghimlen och regnet utanför.Resan hem dagen efter var uppdelad i 2 etapper. Ett stopp gjordes i Göteborg och i Varberg. Vi hälsade på Eva-Lis och Bengt och sen åkte vi vidare till Ulrika och Anders. När vi kom dit var det redan dags för middag och den intog vi på en Indisk restaurang inte långt ifrån där de bor. Gott, gott!!! Resan gick hem gick fort. Och det var faktiskt uppehåll hela vägen hem.

hemvagen.jpg