Regnet det bara öser ner…

Vilken tur att vi inte har semester än. Regnet öser ner och det är helt grått ute. Är det så här sommaren ska vara kan jag lika gärna vara utan. Vi som har ”ny” båt och allt. Hade ju förhoppningar på att kunna spendera massvis med tid på sjön, men det ser mörkt ut just nu iaf.

Eftersom vi har sen semester i år (v.32-v.35) finns förhoppningsvis chansen att kunna njuta av lite värme och sol. Visar det sig dock att vädergudarna bestämmer sig för annat är man väl tvungen att ta en resa till solen i vinter. Annars blir man ju väderdeprimerad ju!

 Jaja, det återstår att se…

Håll lite koll under ”AgdaII” sidan eftersom det kommer komma lite nya bilder inom kort som visar hur den ser ut inne och vilka förändringar vi gör med henne.

Inlägget skrevs 04 juli 2007 kl 08:30 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Ansis skriver:

    Vad då, bara regnar?! Det är ju skönt med varannandagsväder. Gräset grönskar och hästarna har att tugga, bromsarna hålls i schack. Men å andra sidan, lite mer sol skulle inte skada nu när Pontiacen blir brukbar efter två bärgningar och en sex veckors vistelse hos bildoktorn i Västerås. Halva semestern har hunnit gå redan.

    Kul att ni har flyttat till Torshälla! Det är jättefint där.

    Ansis och Leena

    07 juli 2007