Regnet bara öser ner

Nu har vi ätit frukost och regnet har öst ner sedan igår kväll. Vi har tillsammans med Daniel och Agica tagit beslutet att återvända mot blacken och hemmahamnen Torshälla. Vi kommer dock göra ett stop i Kungsör där vi kommer ”sträcka på benen” och eventuellt äta lite lunch. Enligt väderprognosen ska det regna flera dagar framöver. Att slussa upp till Hjälmaren i sådant här väder är ingen hit! Vi hoppas på uppehåll någon dag i veckan så vi kan komma ut lite på sjön iaf.
Det blir inte alltid (aldrig) som man tänkt sig…

Inlägget skrevs 06 juli 2009 kl 07:08 ,sorterad under Agda II, Avkoppling. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

 1. Samuel skriver:

  Det är likadant i Oskarshamn kan jag säga. Tidernas ösregn tidigt i morse. Annars är allt väl. Hoppas ni får chans att ”bestiga” Hjälmaren en annan gång.
  /Samuel

  06 juli 2009
 2. Steffo skriver:

  Det känns ju en aning skrytsamt att säga att Västerbottenskustland har skapligt väder, men pappa lärde mig att det är fult att ljuga (eller om det var nån söndagskolfröken) Så ett tips så här i ösregnet… sätt kurs mot Kallholmen:) ja idag gör den skäl för namnet, för här är 10-12 grader! Må så gott! /Stefan

  06 juli 2009