Premiärtur för familjen

Igår, trots att inte vädret var perfekt lastade vi i Nova och begav oss ut på sjön. Kursen var satt Nordväst, mot St. Tallskär som är vår klubbholme. Petra som numer kan stoltsera med ett förarbevis satt vid ratten i stort sett hela vägen. Med lite guidning hade hon snart lagt till vid en av bryggorna ute på ön. Väl där tände vi en grill då det var dags för lunch. Det serverades korv med bröd och valfitt tillbehör.

Petra styr med skärpt blick mot St. Tallskär


Här njuts det i fulla drag. Solen tittade fram med jämna mellanrum

Efter att ha tillbringat stora delar av eftermiddagen på Tallskär begav vi oss hemmåt igen. Bilen var inlämmnad till AutoService för en efterjustering av handbromsen så vi var tvugna att vara när och hämta den senast kl.17. Jag tror bestämt att det blev på minuten när vi kom till verkstaden för att byta från den lånade Micran till vår Saab 95.
Det var en trött Neo som somnade ovaggad strax efter klockan 19 igår och som sov utan att vakna till halv sju i morse.
Inlägget skrevs 07 maj 2011 kl 07:34 ,sorterad under Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

  1. Samuel skriver:

    Det var väl familjens premiärtur på riktigt, eller? Trevligt ser det ut i alla händelser. Tråkigt att ni inte hade bättre väder. Men sommaren är lång, den är knappt påbörjad.

    09 maj 2011
  2. Carolina skriver:

    Ser härligt ut! Och Petra, du ser inte ut att ha gjort annat än rattat båtar, det blir cool-poäng på det.

    10 maj 2011