Pigg 90-åring

I lördags kväll var jag och Petra på 90-års jubileum för Torshälla Motorbåtsklubb. Vi höll till på Holmberget i Torshälla. Det bjöds på god mat och dryck samt trevlig underhållning. En lyckad kväll. Neo låg och sov hemma med Magnus som moraliskt stöd. Magnus fick en lugn kväll då Neo inte gjorde minsta väsen av sig. Jag la honom strax innan vi gick och han sov till klockan 06:00 dagen efter.

Under söndagen jobbade Petra. Då fick jag och Neo besök av Torgny, Felix, Simone och en kompis till Simone som heter Mikaela. Barnen gick ut tillsammans med Neo och busade med honom nästan en timme. Han hade haft jätteroligt.

Igår (måndag) var jag hemma med Neo då förskolorna i Torshälla hade planeringsdag. Vi var några timmar på Öppna förskolan (japp, de hade öppet, hörs ju på namnet). Vi åt där, det serverades pasta med köttfärsås. Neo åt med hela ansiktet…

På eftermiddagen kom Zelda (och hennes pappa) upp en stund och busade med Neo.

Idag är det förskolan igen. Han sprang in och lekte med polarna direkt. Än så länge har det inte varit några tårar när jag lämnar honom på mornarna. Får hoppas att det förblir så.

Inlägget skrevs 27 oktober 2009 kl 12:12 ,sorterad under Festligheter, Neo. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.