Pigg 90-Ă„ring

I lördags kvÀll var jag och Petra pÄ 90-Ärs jubileum för TorshÀlla MotorbÄtsklubb. Vi höll till pÄ Holmberget i TorshÀlla. Det bjöds pÄ god mat och dryck samt trevlig underhÄllning. En lyckad kvÀll. Neo lÄg och sov hemma med Magnus som moraliskt stöd. Magnus fick en lugn kvÀll dÄ Neo inte gjorde minsta vÀsen av sig. Jag la honom strax innan vi gick och han sov till klockan 06:00 dagen efter.

Under söndagen jobbade Petra. DÄ fick jag och Neo besök av Torgny, Felix, Simone och en kompis till Simone som heter Mikaela. Barnen gick ut tillsammans med Neo och busade med honom nÀstan en timme. Han hade haft jÀtteroligt.

IgĂ„r (mĂ„ndag) var jag hemma med Neo dĂ„ förskolorna i TorshĂ€lla hade planeringsdag. Vi var nĂ„gra timmar pĂ„ Öppna förskolan (japp, de hade öppet, hörs ju pĂ„ namnet). Vi Ă„t dĂ€r, det serverades pasta med köttfĂ€rsĂ„s. Neo Ă„t med hela ansiktet…

PĂ„ eftermiddagen kom Zelda (och hennes pappa) upp en stund och busade med Neo.

Idag Ă€r det förskolan igen. Han sprang in och lekte med polarna direkt. Än sĂ„ lĂ€nge har det inte varit nĂ„gra tĂ„rar nĂ€r jag lĂ€mnar honom pĂ„ mornarna. FĂ„r hoppas att det förblir sĂ„.

InlÀgget skrevs 27 oktober 2009 kl 12:12 ,sorterad under Festligheter, Neo. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.