PĂ„ vift till Karlsborg

I fredags var det dags för Ärets tripp ner till Siw och Anders i Karlsborg. Neo och jag skulle Äka ner först dÄ Johan hade jobb pÄ TallskÀr. Han kom ner igÄr med MCn.
Neo och jag packade bilen i fredags morse med bÄde vagn och cykel. BadklÀderna Äkte ner ocksÄ i vÀskan. Det skulle ju bli riktigt fint vÀder enligt rapporterna. Neo somnade direkt som vanligt. Resan gick fort. Neo vaknade strax innan jag körde av mot Karlsborg. Solen sken och vi var mycket förvÀntansfulla.

Siw möte oss uppe vid Camping infarten. I Ă„r hade jag bokat rum pĂ„ Idas StrandgĂ„rd. Neo hĂ€lsade glatt pĂ„ Siw och skulle genast fram med cykeln och visa sina konster. Sen sĂ„g han stranden. BAAAADA skrek han. Det var bara att svida om till badklĂ€derna och i for han. Plaskade och stojade…. Ju lĂ€ngre dagen skred ju varmare och mer kvavt blev det. Neo tappade ”farten” och gnistan. NĂ€r vi kom till rummet pĂ„ kvĂ€llen vart han dĂ„lig. Febrig och huttrande. PĂ„ lördagen sĂ„ köpte jag Alvedon till honom. Han var ganska sĂ„ spak under lördagen pĂ„ förmiddagen. Satt mycket i förtĂ€ltet och lekte med katterna och sina bilar. Sen kom pappa!! DĂ„ lyste Neo upp och han skulle visa sina konster i vattnet.

Idag sĂ„ hyrde vi cykel pĂ„ campingen med en barnsits till Neo. Jag fick lĂ„na en cykel av husvagnsgrannarna. Vi cyklade upp till Karlsborgs fĂ€stning. Åh vad Neo njöt!! Han vart mycket förtjust i ”borgen”.
PÄ eftermiddagen Ät vi en tidig middag och sen packade Neo och jag bilen igen för att bege oss hemÄt. Johan Äkte i förvÀg hem i och med att han Äkte MC.

Imorgon skall vi ut med Nova, hÀrligt!!


HÀr sitter Neo och Siw och spanar efter stora bÄtar som passerar i Göta Kanal.

InlÀgget skrevs 05 juni 2011 kl 20:06 ,sorterad under Utflykter. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.