På sjön med Jesper

I helgen var det dags för den årliga ”Jesper och Johan” helgen. I år som alla andra år störtregnade det. Till skillnad mot tidigare gjorde inte det så mycket. Förut har vi varit i någon fors med kanot eller på långfärd på mc. I år åkte vi Albin 25. Mycket varmare, mycket torrare och slår man i hop detta blir det också mycket trevligare.

Vi stannade förbi på Tallskär när vi åkte ut fredag kväll. Regnet stod som spön i backen (eller på ytan kanske man ska säga) och dimman låg tät utanför mynningen vid Torshällaån. Tack vare modern teknik såsom plotter/ekolod och en erfaren kapten tog vi oss mycket säkert över Blacken som inte visade sig från sin bästa sida.

På lördag förmiddag tog vi det lugn med frukost och film för att sedan puttra vidare österut, mot lillsjön. Det slutade regna och blev riktigt hyggligt väder under eftermiddagen.


Jesper rörde ihop en riktig höjdare. Pasta med saffran och tomaträkor

Vi hade en riktig slöhelg vilket jag förmodar både han och jag behövde som de småbarnsföräldrar vi är. Petra och Neo var på Adelsö. Det kanske Petra tar och skriver några rader om.  ”Vi får siii”, som Neo skulle sagt.

Inlägget skrevs 22 augusti 2011 kl 19:33 ,sorterad under Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Samuel skriver:

    Så mysigt!

    29 augusti 2011