På promenad!

Vi var ute på promenad i Torshälla igår. Neo somnade direkt vilket var bra. Skönt tänkte vi, då kan han sova några timmar. Han sov i 30 minuter för att vakna UTSVULTEN! Då hade han käkat precis innan han somnade. Det var bara att sätta sig ned och ge honom mat. Trots mat i magen var han inte nöjd utan skrek för full hals för att visa sitt missnöje. När vi kom tillbaks och gick in i porten blev han tyst igen. Sen var han ”sitt gamla jag” igen. Vet inte varför han inte gillade att vara vaken och åka vagn ute, men oavsett ska vi på´t idag igen. Det är bara att öva. Vill ju inte sitta inne hela sommaren heller. Vi ska också ta oss en tur till Babyproffsen idag där vi ska köpa en babyvänlig sittstol eller vad man kan kalla den för. Vi har en idag, men den är lite för upprätt för honom så här i början innan ryggen blir lite starkare.


På promenad, bilden är tagen vid Sundbyholms slott

Inlägget skrevs 11 juli 2008 kl 10:25 ,sorterad under Neo. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

  1. Angelica skriver:

    Vad skönt det ser ut. Jag vill också vara ute i solen. Men jippi, sista dagen på jobbet idag och tjejerna och jag är lediga… Nu du Neo blir det prommenader 🙂 Hoppas vi får låna mamma och dig lite utan att pappa blir alltför besviken – och skulle han känna sig ensam får han väl var med eller hur.
    kramizar Tant Angelica

    11 juli 2008