På benen igen

Efter en helg som gått i spyornas tecken är både Neo och jag på benen igen. I fredags var vi och en Magnus på besök vid öppna förskolan. Jag och Neo hade varit där även på torsdagen och lekt. På fredagskvällen kände jag att magen var lite latjo. Lite ont och så där…det slutade med att jag spydde. En stund senare var det Neos tur. Stod som en kvast ur honom stackaren.

Jag klarade mig lindigt eftersom jag var i stort sett på benen under lördagen. Neo däremot sov knappt och kunde inte ens behålla vatten. I går kväll var han ganska ok, men trött då det tar hårt på kroppen att kräkas och varken kunna äta eller dricka. Idag har allt varit som vanligt igen. Han har ätit bra och han är sitt ”glada jag” igen. Konstigt nog kom det massa leenden och vikningar under helgen fast han precis hade kräkts. Snacka om att vara glad ”by default”.

Petra hade tur och klarade sig helskinnad. Hon kände ingenting…

Nä, nu ska jag ta och runda av kvällen här. Neo sover, Petra ligger och läser. Det är bara jag som sitter uppe och ugglar. Neo ligger inte och drar sig på mornarna direkt så det gäller att försöka komma i säng i tid.

Inlägget skrevs 30 mars 2009 kl 20:27 ,sorterad under Neo, Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.