PĂ„ benen igen

Efter en helg som gĂ„tt i spyornas tecken Ă€r bĂ„de Neo och jag pĂ„ benen igen. I fredags var vi och en Magnus pĂ„ besök vid öppna förskolan. Jag och Neo hade varit dĂ€r Ă€ven pĂ„ torsdagen och lekt. PĂ„ fredagskvĂ€llen kĂ€nde jag att magen var lite latjo. Lite ont och sĂ„ dĂ€r…det slutade med att jag spydde. En stund senare var det Neos tur. Stod som en kvast ur honom stackaren.

Jag klarade mig lindigt eftersom jag var i stort sett pĂ„ benen under lördagen. Neo dĂ€remot sov knappt och kunde inte ens behĂ„lla vatten. I gĂ„r kvĂ€ll var han ganska ok, men trött dĂ„ det tar hĂ„rt pĂ„ kroppen att krĂ€kas och varken kunna Ă€ta eller dricka. Idag har allt varit som vanligt igen. Han har Ă€tit bra och han Ă€r sitt ”glada jag” igen. Konstigt nog kom det massa leenden och vikningar under helgen fast han precis hade krĂ€kts. Snacka om att vara glad ”by default”.

Petra hade tur och klarade sig helskinnad. Hon kĂ€nde ingenting…

NÀ, nu ska jag ta och runda av kvÀllen hÀr. Neo sover, Petra ligger och lÀser. Det Àr bara jag som sitter uppe och ugglar. Neo ligger inte och drar sig pÄ mornarna direkt sÄ det gÀller att försöka komma i sÀng i tid.

InlÀgget skrevs 30 mars 2009 kl 20:27 ,sorterad under Neo, Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.