Open Water Diver

Nu Àntligen har jag tagit mitt dykcertifikat. Jag och Daniel har varit i Kroatien en vecka och dÄ gÄtt utbildningen.

Kroatien Ă€r vĂ€ldigt vackert, varmt och perfekt för dykning. Över 30 grader i luften och runt 26 grader i vattnet (sĂ„ hĂ€r ”sent” pĂ„ Ă„ret)
Utbildningen var CMAS sÄ det kÀndes tryggt. En hel del teori och massvis med praktiska övningar.
Mitt första ”riktiga” dyk var vrakdyk pĂ„ ett lastfartyg som sjönk för 8 Ă„r sedan. Aktern lĂ„g pĂ„ 8 meters djup och fören pĂ„ 23 meter. Som ”Open Water diver” gĂ„r jag ner till max 20m. Jag hade 18 m pĂ„ min djupmĂ€tare. Det Ă€r en mĂ€rklig kĂ€nsla att ha sĂ„ mycket vatten runtomkring sig och framförallt, ovanför.

Allt gick bra och jag klarade tentan pĂ„ teorin och alla praktiska övningar. Nu Ă€r det bara att testa att dyka i Svenska vatten för att se om jag ska satsa pĂ„ det hĂ€r till 100% eller om det blir en ”semestersysselsĂ€ttning”.

 

InlÀgget skrevs 18 september 2011 kl 19:58 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.