Ont, det gör ont!

Idag Ă€r det en vecka sen jag hade en ”kĂ€nning” i halsen. Nu har jag iof fĂ„tt tillbaks rösten, men jag har grymt ont i halsen. I morgon och resten av veckan ska jag jobba pĂ„ Svensk Mjölks Stockholmskontor. Det innebĂ€r tre dagar borta frĂ„n familjen, inte bara roligt. Förhoppningsvis Ă€r jag mer ”pĂ„ fötter” dĂ„ eftersom det brukar bli LÅNGA arbetspass nĂ€r jag Ă€r ivĂ€g pĂ„ plats och jobbar sĂ„ att sĂ€ga. Klickan brukar kunna bli bĂ„de 20 och 21 innan vi stĂ€nger ner för dagen. Det Ă€r ett Windows 7 projekt som Svensk Mjölk kör nu och det kommer ta mycket av min tid 2011.

SĂ„, nu Ă€r ni synkade igen…

InlÀgget skrevs 15 februari 2011 kl 09:20 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.