Oj vad tiden rusar iväg…

Nu har jag varit hemma med Neo i tre veckor. Helt sjukt vad tiden går fort. Vi har fått in bra rutiner och dagarna flyter på. Det är inga problem på dagarna och det går hur bra som helst när han ska sova. Förut var han ju ”Petra beroende”, men nu ammas han bara på natten en sväng när han vaknar. Det är ofta jag som nattar honom och det kan vara lite missnöje några minuter innan han kommer på att det är mysigt att ligga i sin säng och då somnar han hur fort som helst.

Den här veckan har vi egentligen inte gjort så mycket. Han har varit med och tvättat bilen i en automattvätt här i stan som bilen liksom dras igenom. Det dånade och lät men han brydde sig inte ett dugg. Det kan ha berott på att han satt och sov som en stock i sin stol : )

Idag hade jag och Neo besök av Johan och hans dotter Minnea (hon är några veckor äldre än Neo). De hade roligt tillsammans och vi ska försöka ses lite oftare nu när de kan leka tillsammans på ett annat sätt än för några månader sedan.

neo_minnea
Neo tillsammans med sin polare Minnea

Vid 15 idag var vi och besökte en förskola här i Torshälla. Vi fick ett mycket bra intryck av den så det är inte omöjligt att vi önskar oss en plats till Neo där i höst. Vi har bokat besök på två andra förskolor kommande fredagar för att kunna ha lite att jämföra med. Efter besöket idag åkte vi till Synnövé och Torgny på en kaffe och för att hämta Simone. Hon ska vara hos oss tills i morgon. Förmodligen kommer hon och Petra åka ner till stan i morgon och gå på shoppingtur. Själv kommer jag passa på att tvätta av Petras Saab. Finns ingen rättvisa i världen längre…

Inlägget skrevs 20 mars 2009 kl 23:03 ,sorterad under Några tankar, Vardag, Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

 1. Karina skriver:

  Hej du Petra!
  Kul att du tittade in!
  Jag skall leta i mina gömmor om jag har kvar den stolsdynemallen jag gjorde för länge sen!

  Det var inget avancerad mönster utan jag hade helt sonika tatt å ritat av en UJ dyna!
  Har du en kompis i närheten som ägen en sån, så går d ju snabbt att rita av.
  Om inte, låt mig leta lite. Annars får jag höra av mig till Pernilla som ju fick ett ’mönster’ på sysidan.se

  Vi ordnar det 🙂
  Hälsningar
  Karina -tant trassel

  20 mars 2009