Oj vad tiden går

Nu är vi inne i oktober, dykningen i Kroatien känns långt borta. Första frosten har kommit för att förvarna om vad komma skall. Nova är upptagen och vinterkonserverad. Jag har rivit badbryggan då jag har för avsikt att göra en ny med en helt annat design. Får se om jag kan ro i land det projektet.

Annars rullar dagarna på, lämna på dagis, jobba, hämta, fixa mat och sova. Ja riktigt så illa är det inte, men ibland känns det så.


En dag på jobbet ute hos kund. Det är inte alla som jobbar på kontor

I helgen var det Strängnäs marknad. Vi missade själva marknaden för den vara bara på lördagen, men i går var det tivoli så vi åkte in och tittade lite. Neo åkte tre karuseller vilket var mycket uppskattat.


Här sitter ”LillTarzan” och kör en Jeep. Uppskattat, såklart!

Vi fick sällskap av Magnus och väl på plats träffade vi även Torpagänget i form av familjen Andersson/Bohlin. Vi åt en gemensam lunch innan vi skildes åt och åkte hem.

Nu är det måndag morgon och jag och Neo skall till förskolan. I alla fall Neo, jag ska ju till jobbet. Idag är det gruppfotografering på förskolan, ska bli roligt att höra hur det gick.

Inlägget skrevs 10 oktober 2011 kl 07:17 ,sorterad under Utflykter, Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.