Oj vad tiden gÄr

Nu Àr vi inne i oktober, dykningen i Kroatien kÀnns lÄngt borta. Första frosten har kommit för att förvarna om vad komma skall. Nova Àr upptagen och vinterkonserverad. Jag har rivit badbryggan dÄ jag har för avsikt att göra en ny med en helt annat design. FÄr se om jag kan ro i land det projektet.

Annars rullar dagarna pÄ, lÀmna pÄ dagis, jobba, hÀmta, fixa mat och sova. Ja riktigt sÄ illa Àr det inte, men ibland kÀnns det sÄ.


En dag pÄ jobbet ute hos kund. Det Àr inte alla som jobbar pÄ kontor

I helgen var det StrÀngnÀs marknad. Vi missade sjÀlva marknaden för den vara bara pÄ lördagen, men i gÄr var det tivoli sÄ vi Äkte in och tittade lite. Neo Äkte tre karuseller vilket var mycket uppskattat.


HĂ€r sitter ”LillTarzan” och kör en Jeep. Uppskattat, sĂ„klart!

Vi fick sÀllskap av Magnus och vÀl pÄ plats trÀffade vi Àven TorpagÀnget i form av familjen Andersson/Bohlin. Vi Ät en gemensam lunch innan vi skildes Ät och Äkte hem.

Nu Àr det mÄndag morgon och jag och Neo skall till förskolan. I alla fall Neo, jag ska ju till jobbet. Idag Àr det gruppfotografering pÄ förskolan, ska bli roligt att höra hur det gick.

InlÀgget skrevs 10 oktober 2011 kl 07:17 ,sorterad under Utflykter, Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.