Nu har våren kommit!

Det bästa beviset på att våren är här är sjösättningen. I lördags var det dags igen. Allt gick bra sånär som att min nyrenoverade vattenpump inte fungerade som den skulle först då jag monterat den ½ var fel. Detta var dock snabbt åtgärdat och kylvattnet kom som det skulle.

nova_vatten
Här ligger hon vid sin plats. Lite ensam, med inom några dagar är det fullt här

Som traditionen kräver sover jag i båten första och sista natten på säsongen. I år fick jag även sällskap av några klubbkamrater i form av Ari, Jorma och Jukka. Tror ni att det blev varmt i bastun? Tre galna finländare och jag : )
Det var så varm att vi var ”tvungna” att bada i det 6-gradiga vattnet för att svalka oss.

nova_tallskar
Här ligger vi vid vår klubbholme ”Stora Tallskär”

Inlägget skrevs 29 april 2013 kl 15:49 ,sorterad under Nova, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.