Nu har vÄren kommit!

Det bĂ€sta beviset pĂ„ att vĂ„ren Ă€r hĂ€r Ă€r sjösĂ€ttningen. I lördags var det dags igen. Allt gick bra sĂ„nĂ€r som att min nyrenoverade vattenpump inte fungerade som den skulle först dĂ„ jag monterat den Âœ var fel. Detta var dock snabbt Ă„tgĂ€rdat och kylvattnet kom som det skulle.

nova_vatten
HÀr ligger hon vid sin plats. Lite ensam, med inom nÄgra dagar Àr det fullt hÀr

Som traditionen krÀver sover jag i bÄten första och sista natten pÄ sÀsongen. I Är fick jag Àven sÀllskap av nÄgra klubbkamrater i form av Ari, Jorma och Jukka. Tror ni att det blev varmt i bastun? Tre galna finlÀndare och jag : )
Det var sĂ„ varm att vi var ”tvungna” att bada i det 6-gradiga vattnet för att svalka oss.

nova_tallskar
HĂ€r ligger vi vid vĂ„r klubbholme ”Stora TallskĂ€r”

InlÀgget skrevs 29 april 2013 kl 15:49 ,sorterad under Nova, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.