Nu har hösten kommit

Nu kÀnns det att vi nÀrmar oss vintern med stormsteg. Det Àr mörkt och kallt pÄ morgonen. Första rutskrapningen har skett och det görs reklam för vinterdÀck överallt. Dock Àr det inte bara negativt. Hösten Àr riktigt vacker. Jag var pÄ en prommenad lÀngs Än och tog kameran med mig. Det Àr mycket vackara fÀrger att njuta av i naturen sÄ hÀr Ärs.


Vackra fÀrger runt TorshÀllaÄn

TyvĂ€rr har bĂ„tsĂ€songen tagit slut för vĂ„r del, men et finns de som aldrig ger upp och lĂ„ter bĂ„ten ligga i sĂ„ lĂ€nge den bara Ă€r möjligt. En del har tagit detta med att ha bĂ„ten I sjön lite vĂ€l lĂ„ngt…


Verkar som en del har för mycket pengar nĂ€r man gör sĂ„ hĂ€r…

I helgen var jag och Neo till Arboga och hÀlsade pÄ Daniel med familj. Han har alltid lika roligt nÀr vi Àr dÀr dÄ de har tvÄ varn att busa med. Jag har ocksÄ börjat malla pÄ nya badbryggan och fick Àven en ruta utbytt pÄ bÄten. Man vill ju ha grejerna i bra skick!

I söndags var vi pÄ dop. Det var Stefan och Malins son Zeke som döptes. Han gillade inte kyrkan/prÀsten alls. Detta visade han genom att skrika rakt ut under hela cermonin. Han lugnade ner sig nÀr allt var klart och det var dags att sova en stund under tiden vi andra drack kaffe. Han tycker nog det var ett konstigt pÄhitt det dÀr med vatten och grejer.

InlÀgget skrevs 17 oktober 2011 kl 15:01 ,sorterad under Festligheter, Vardag. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.