Nu har hösten kommit

Nu känns det att vi närmar oss vintern med stormsteg. Det är mörkt och kallt på morgonen. Första rutskrapningen har skett och det görs reklam för vinterdäck överallt. Dock är det inte bara negativt. Hösten är riktigt vacker. Jag var på en prommenad längs ån och tog kameran med mig. Det är mycket vackara färger att njuta av i naturen så här års.


Vackra färger runt Torshällaån

Tyvärr har båtsäsongen tagit slut för vår del, men et finns de som aldrig ger upp och låter båten ligga i så länge den bara är möjligt. En del har tagit detta med att ha båten I sjön lite väl långt…


Verkar som en del har för mycket pengar när man gör så här…

I helgen var jag och Neo till Arboga och hälsade på Daniel med familj. Han har alltid lika roligt när vi är där då de har två varn att busa med. Jag har också börjat malla på nya badbryggan och fick även en ruta utbytt på båten. Man vill ju ha grejerna i bra skick!

I söndags var vi på dop. Det var Stefan och Malins son Zeke som döptes. Han gillade inte kyrkan/prästen alls. Detta visade han genom att skrika rakt ut under hela cermonin. Han lugnade ner sig när allt var klart och det var dags att sova en stund under tiden vi andra drack kaffe. Han tycker nog det var ett konstigt påhitt det där med vatten och grejer.

Inlägget skrevs 17 oktober 2011 kl 15:01 ,sorterad under Festligheter, Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.