Nu fick det vara nog

Sen ett par mĂ„nader tillbaks har jag haft en SSD i min dator. JĂ€ttebra, jĂ€ttesnabbt och jĂ€tteirriterande. Jag har haft en bugg som inneburit att Windows Explorer hĂ€nger sig (inte Internet Explorer) lite dĂ„ och dĂ„. Nu pĂ„ kvĂ€llskvisten gjorde jag slag i saken och installerade om datorn. Den installationen jag hade innan ”installerade” jag frĂ„n en imagefil som var frĂ„n en vanlig hĂ„rddisk. Vet inte vad som blev korrupt, men nu fungerar allt som det ska igen. TĂ€nk vad lite man behöver   : )

Tid för installation av Windows 7 och allt ”lull lull”. Drygt tvĂ„ timmar. VĂ€rt varenda minut (sĂ„ hĂ€r nĂ€r det Ă€r klart iaf).

För er som missat det har jag lĂ€mnat Microsoft pĂ„ mina arbetsvertyg (dator, telefon). Jag kör numer med Apple (Mac Book pro, med senaste versionen av OS, Lion. Sen har jag en Iphone 4.(ja, jag vet…vĂ„ga vĂ€gra Iphone).

Hittills fungerar allt bra. Mac OS har ju sitt ursprung i Unix vilket gör att jag kÀnner mig hemma (tack vare Linux dÄ alltsÄ)

Jaja, mycket tekniskt mambo jambo…

Nu ska jag sova, inget tekniskt med det.

InlÀgget skrevs 29 augusti 2011 kl 23:40 ,sorterad under Datorrelaterat. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.