Nu fick det vara nog

Sen ett par månader tillbaks har jag haft en SSD i min dator. Jättebra, jättesnabbt och jätteirriterande. Jag har haft en bugg som inneburit att Windows Explorer hänger sig (inte Internet Explorer) lite då och då. Nu på kvällskvisten gjorde jag slag i saken och installerade om datorn. Den installationen jag hade innan ”installerade” jag från en imagefil som var från en vanlig hårddisk. Vet inte vad som blev korrupt, men nu fungerar allt som det ska igen. Tänk vad lite man behöver   : )

Tid för installation av Windows 7 och allt ”lull lull”. Drygt två timmar. Värt varenda minut (så här när det är klart iaf).

För er som missat det har jag lämnat Microsoft på mina arbetsvertyg (dator, telefon). Jag kör numer med Apple (Mac Book pro, med senaste versionen av OS, Lion. Sen har jag en Iphone 4.(ja, jag vet…våga vägra Iphone).

Hittills fungerar allt bra. Mac OS har ju sitt ursprung i Unix vilket gör att jag känner mig hemma (tack vare Linux då alltså)

Jaja, mycket tekniskt mambo jambo…

Nu ska jag sova, inget tekniskt med det.

Inlägget skrevs 29 augusti 2011 kl 23:40 ,sorterad under Datorrelaterat. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.