Nu är det offentligt!

Idag röstades jag in i styrelsen på Albin 25 klubben. Min roll är primärt IT-ansvarig. Jag kommer drifta den nya webbplatsen på min server som enligt webbyrån ska vara klar under mars månad. Det kommer bli en spännande 2-års period (jag är vald på 2 år i taget) som har sin början idag. Besök gärna klubbens hemsida genom att klicka på logotypen nedan.

 

Inlägget skrevs 12 februari 2011 kl 21:07 ,sorterad under Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

3 kommentarer

 1. Emma skriver:

  Åh, lycka till, vad kul! Själv är jag engagerad i styrelsen för naturskyddsföreningen jag. 🙂

  Många hälsn.
  Emma

  13 februari 2011
 2. Bjørn skriver:

  Tjena Johan.
  Kul att träffa dig på årsmötet och prata båt. Ser fram emot bilder på lampmontaget i bågen.
  //Bjørn

  13 februari 2011
 3. Morgan skriver:

  Hej!
  Grattis till ditt nya uppdrag. Det är riktigt kul att du vill engagera dig i klubben och ta över efter mig. Jag tror du är den perfekta personen för att driva på sidan och klubben åt rätt håll. Lycka till!

  23 februari 2011