Nu är även jag betrodd!

Igår kväll efter jobbet pulsade jag genom snöyran till Medborgarskolan. Jag skulle skriva mitt förarintyg-tentamen kl halv 6. Jag var tidig, vad skönt då hinner jag plugga på ”prickarna” igen. När jag kom var jag först ut och examinatören satt och väntade. ”Men då så, då sätter vi väl igång?” Men men … svarade jag. Attans då, jag hade en svag förhoppning om att få läsa på lite till. Nåja, det var bara att installera sig vid bordet med passare, transportör och stora suddet. MEN jag klarade mig! Hade lite svårt med uträkningsuppgifterna men i stora hela så blev jag godkänd och fick min lilla blå bok. Nu känns det mycket tryggare att veta att händer det något på sjön i sommar är vi två som kan framföra båten på ett säkert sätt.

Inlägget skrevs 25 november 2010 kl 10:24 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.