Kustresan.S02.E17.Nova.Story

Norra Europas värsta åskväder är över oss just nu. Det blixtrar och smäller samtidigt. Neo och Petra sover konstigt nog. Hade inte SMHI lovat solchans i morgon? Då lär det bli ändring i vädret.
Klockan är nu 00:01
Over’n out!

Nu är klockan 13:35.
Vi gjorde ett försök i morse att gå över det ”stora vattnet” så vi kommer in i skärgården igen. Just nu är det mycket öppet vatten och få öar att få skydd bakom. Efter 20 minuters färd beslutade vi att gå i bakom första bästa ö, vågorna var enorma och det var inte trevligt på något vis att åke i dem.


Neo och jag på vår sedvanliga upptäcksfärd när vi kommer iland

Enligt senaste prognosen ska vinden moja tills i morgon och vrida om till sy/sydost. Stämmer detta kommer vi ha vinden mer i ryggen vilken är att föredra.


Blåsigt må det vara, men mat ska man ha i sig i alla fall

Uppdatering
Klockan är nu 19:12
Mellan 16:00 och 17:00 tog vi oss över ”Knöldjupet”. Sjön var fortfarande orolig, men inte alls som i morse. Nu har vi ätit middag och håller på att förbereda Neo för sängen. Vi ligger på svaj i en vik vid ön ”Kårö”. Vi väntar åska och skurar i natt också. Tack och lov har vi några segelbåtar på svaj brevid oss. Hoppas åskan tar dem först om den bestämmer sig för att ställa till det för oss…
Vädret hittills idag (eftermiddag i af) har varit solig och fin med mycket bad för oss alla. Det är mellan 18 och 20 grader i vattnet beroende på vart man är, helt ok med andra ord.

20:27
Regnet och åskan är i närheten, det duggar lite och det mullrar långt bort. Får se hur natten blir.

Inlägget skrevs 22 juli 2011 kl 00:01 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.