Kustresan.S02.E17.Nova.Story

Norra Europas vÀrsta ÄskvÀder Àr över oss just nu. Det blixtrar och smÀller samtidigt. Neo och Petra sover konstigt nog. Hade inte SMHI lovat solchans i morgon? DÄ lÀr det bli Àndring i vÀdret.
Klockan Àr nu 00:01
Over’n out!

Nu Àr klockan 13:35.
Vi gjorde ett försök i morse att gĂ„ över det ”stora vattnet” sĂ„ vi kommer in i skĂ€rgĂ„rden igen. Just nu Ă€r det mycket öppet vatten och fĂ„ öar att fĂ„ skydd bakom. Efter 20 minuters fĂ€rd beslutade vi att gĂ„ i bakom första bĂ€sta ö, vĂ„gorna var enorma och det var inte trevligt pĂ„ nĂ„got vis att Ă„ke i dem.


Neo och jag pÄ vÄr sedvanliga upptÀcksfÀrd nÀr vi kommer iland

Enligt senaste prognosen ska vinden moja tills i morgon och vrida om till sy/sydost. StÀmmer detta kommer vi ha vinden mer i ryggen vilken Àr att föredra.


BlÄsigt mÄ det vara, men mat ska man ha i sig i alla fall

Uppdatering
Klockan Àr nu 19:12
Mellan 16:00 och 17:00 tog vi oss över ”Knöldjupet”. Sjön var fortfarande orolig, men inte alls som i morse. Nu har vi Ă€tit middag och hĂ„ller pĂ„ att förbereda Neo för sĂ€ngen. Vi ligger pĂ„ svaj i en vik vid ön ”KĂ„rö”. Vi vĂ€ntar Ă„ska och skurar i natt ocksĂ„. Tack och lov har vi nĂ„gra segelbĂ„tar pĂ„ svaj brevid oss. Hoppas Ă„skan tar dem först om den bestĂ€mmer sig för att stĂ€lla till det för oss…
VÀdret hittills idag (eftermiddag i af) har varit solig och fin med mycket bad för oss alla. Det Àr mellan 18 och 20 grader i vattnet beroende pÄ vart man Àr, helt ok med andra ord.

20:27
Regnet och Äskan Àr i nÀrheten, det duggar lite och det mullrar lÄngt bort. FÄr se hur natten blir.

InlÀgget skrevs 22 juli 2011 kl 00:01 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.