Next stop, Lübeck!

Jaha, då ska man ut och resa igen då. Det är ju ett evigt farande fram och tillbaks. : )

Nu går turen till Tysklad och staden Lübeck.

 holstenor-luebeck.jpg

Tyvärr får jag inte med mig Petra på resan då detta sker med jobbet. Hon ska i och för sig också ut och resa i helgen, men hennes tur går till Täby där hon kommer få en skön mysig helg med moster Erja och hennes familj. Planet lyfter vid 14 tiden idag. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända under helgen, men det blir nog en del marsipan (a non gi weekend alltså.) Jag ska försöka få med mig datorn så jag kan uppdatera sidan med bilder och text under de dagar som jag kommer att vara borta.

Auf Wiedersehen

Inlägget skrevs 01 juni 2007 kl 10:39 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.