Next stop, LĂŒbeck!

Jaha, dÄ ska man ut och resa igen dÄ. Det Àr ju ett evigt farande fram och tillbaks. : )

Nu gĂ„r turen till Tysklad och staden LĂŒbeck.

 holstenor-luebeck.jpg

TyvÀrr fÄr jag inte med mig Petra pÄ resan dÄ detta sker med jobbet. Hon ska i och för sig ocksÄ ut och resa i helgen, men hennes tur gÄr till TÀby dÀr hon kommer fÄ en skön mysig helg med moster Erja och hennes familj. Planet lyfter vid 14 tiden idag. Jag vet inte riktigt vad som kommer hÀnda under helgen, men det blir nog en del marsipan (a non gi weekend alltsÄ.) Jag ska försöka fÄ med mig datorn sÄ jag kan uppdatera sidan med bilder och text under de dagar som jag kommer att vara borta.

Auf Wiedersehen

InlÀgget skrevs 01 juni 2007 kl 10:39 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.