Neo på Youtube

Petra filmade ett roligt klipp när jag och Neo busade. Jag kan inte låta bli att dela mig mig till hela världen så de får se vilken solstråle vi har.

Inlägget skrevs 08 december 2008 kl 14:06 ,sorterad under Neo. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

  1. Gunnar S skriver:

    Härligt klipp! Visst inser ni nu att det är NU livet börjar?! Barnen är det bästa vi har! Vilken gåva… Julkramar till er båda å hälsa Petra så mycket!

    09 december 2008
  2. Angelica skriver:

    Ja, nu var det ett tag sedan vi sågs märker jag, vad Neo är go men så har han ju goa föräldrar också. Huve´t upp och fötterna ner eller hur är det man säger när man iallafall flyter med men inte mer. Det har varit mycket nu.. hoppas vi kan hinna ses något nu under jul och nyår. Vi är lediga rätt mycket. kram och god jul/Angelica

    23 december 2008