Mycket Albin nu…

Visst, det Ă€r bara mars kan man tycka. Men om sanningen ska fram sĂ„ Ă€r det brĂ„da tider för en AlbinĂ€gare nu. Jag har hĂ„llt pĂ„ mer eller mindre hela vintern för att hinna göra de förĂ€ndringar i bĂ„ten som jag vill. Nu Ă€r det nĂ€stan klart invĂ€ndigt. Jag har ordnat med toalett och septitank, dragit en del el, fixat med bĂ„tbryggan och nu senast hĂ€romkvĂ€llen sĂ„ löste jag problemet med ankringslanternan. Alla gardiner Ă€r hemma, tvĂ€ttade och vĂ€ntar pĂ„ att bli fĂ€rgade. De Ă€r blĂ„ och fina innĂ„t, men nĂ€stan vita pĂ„ andra sidan. PĂ„ mĂ„ndag kvĂ€ll ska det sista med toaletten bli fĂ€rdigt plus att genomföringen till ”köket” ska tas bort och göras om dĂ„ den kĂ€nns ”sĂ„dĂ€r”. Och det finns inte utrymme för ”sĂ„dĂ€r” pĂ„ havet sĂ„ bĂ„ste allt vara i tipptopp.

I kvĂ€ll Ă€r det styrelsemöte för Albin25 klubben i Stockholm och i morgon har Albin25 klubben Ă„rsmöte, Ă€ven det i Stockholm. Det Ă€r Kryssarklubben som hyr ut sina lokaler till oss. Som sagt, det Ă€r mycket Albin nu…

 

InlÀgget skrevs 16 mars 2012 kl 11:05 ,sorterad under NÄgra tankar. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.