Mycket Albin nu…

Visst, det är bara mars kan man tycka. Men om sanningen ska fram så är det bråda tider för en Albinägare nu. Jag har hållt på mer eller mindre hela vintern för att hinna göra de förändringar i båten som jag vill. Nu är det nästan klart invändigt. Jag har ordnat med toalett och septitank, dragit en del el, fixat med båtbryggan och nu senast häromkvällen så löste jag problemet med ankringslanternan. Alla gardiner är hemma, tvättade och väntar på att bli färgade. De är blå och fina innåt, men nästan vita på andra sidan. På måndag kväll ska det sista med toaletten bli färdigt plus att genomföringen till ”köket” ska tas bort och göras om då den känns ”sådär”. Och det finns inte utrymme för ”sådär” på havet så båste allt vara i tipptopp.

I kväll är det styrelsemöte för Albin25 klubben i Stockholm och i morgon har Albin25 klubben årsmöte, även det i Stockholm. Det är Kryssarklubben som hyr ut sina lokaler till oss. Som sagt, det är mycket Albin nu…

 

Inlägget skrevs 16 mars 2012 kl 11:05 ,sorterad under Några tankar. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.