MC tur med HaK

IgÄr var jag solokvist eftersom Petra och Neo var uppe hos Tessan, Niklas och Robin pÄ Adelsö. Eftersom det var skapligt vÀder (bara lite regn) sÄ passade jag och HaK (kallas Àven Henrik) pÄ att ta en liten mctur.

Vi Äkte till St.Sunby och sen via VÀstermo och till Arboga. Efter det bar det ivÀg mot Valskog och Kungsör. NÀr vi kom till Torpa bytte vi sÄ Jag fick köra Honda CBR 900 Ž99 och HaK körde min Honda VFR 750 Ž93.

Det Àr stor skillnad pÄ motorkaraktÀr mellan dessa. Det var en rolig upplevelse att köra en hoj med 140 Hp (min har 105) plus att min vÀger 40 Kg mer.


SÄ hÀr ser Honda CBR 900 ut. RÄ sÄ det förslÄr !

Efter att ha kommit tillbaks till eskilstuna (via Tumbo) Äkte vi hem till mig för att spela lite NHL Ž07 pÄ X-Box. Det kÀnndes skönt att vinna 2 av 3 matcher dÀr den sista och avgörande avgjordes pÄ straffar.

ps. Henke, du fĂ„r revansch nĂ€r du vill  🙂

InlÀgget skrevs 28 augusti 2008 kl 09:54 ,sorterad under MC, VÀnner. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.