MC tur med HaK

Igår var jag solokvist eftersom Petra och Neo var uppe hos Tessan, Niklas och Robin på Adelsö. Eftersom det var skapligt väder (bara lite regn) så passade jag och HaK (kallas även Henrik) på att ta en liten mctur.

Vi åkte till St.Sunby och sen via Västermo och till Arboga. Efter det bar det iväg mot Valskog och Kungsör. När vi kom till Torpa bytte vi så Jag fick köra Honda CBR 900 ´99 och HaK körde min Honda VFR 750 ´93.

Det är stor skillnad på motorkaraktär mellan dessa. Det var en rolig upplevelse att köra en hoj med 140 Hp (min har 105) plus att min väger 40 Kg mer.


Så här ser Honda CBR 900 ut. Rå så det förslår !

Efter att ha kommit tillbaks till eskilstuna (via Tumbo) åkte vi hem till mig för att spela lite NHL ´07 på X-Box. Det känndes skönt att vinna 2 av 3 matcher där den sista och avgörande avgjordes på straffar.

ps. Henke, du får revansch när du vill  🙂

Inlägget skrevs 28 augusti 2008 kl 09:54 ,sorterad under MC, Vänner. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.