Luciafirande på förskolan

Idag var det luciafirande på Neos förskola. Alla föräldrar (nästan alla iaf) hade samlats för att få höra barnen sjunga och läsa verser. I år var Neo pepparkaksgubbe (i fjol var han tomte). Tydligen hade han varken velat ha kläderna eller hatten på sig, men med envis personal var både kostym och hatt på plats. Det verkade dessutom att Neo var stolt över dem. Tyvärr är han inne i en period då han alltid utgår från NEJ och sen evetuellt ändrar sig om det kan vara till hans fördel.


Som ett katt bland hermeliner (tomtar) sitter vår pepparkaksbubbe

När uppträdandet var slut bjöds det på kaffe och pepparkaka. Det var et trevlig tillställning och vi tackar personalen och barnen så mycket för det.

Inlägget skrevs 13 december 2010 kl 22:43 ,sorterad under Neo. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

 1. Samuel skriver:

  Neo gör sig bra både som tomte och pepparkaksgubbe. Jag undrar bara var han fått risporna i pannan och på näsan ifrån. Är månne förskolepersonalen lite hårdhänt med att övertyga Neo om hans roll?

  14 december 2010
 2. Johan skriver:

  Ja, visst är han söt vår Neo…
  Risporna på pannan och näsan har han ordnat alldeles själv, utan personalens hjälp. Lite snö, is och ett gäng barnvagnar löser den ”rispiga” uppgiften.

  14 december 2010