Lördagsutflykten

Vi tog en behövlig sovmorgon i morse. Idag har vi hÄllit oss runt kvarteren dÀr vi bor, Place de Clinchy och Pigalle. Vi tog oss upp till de berömda konstnÀrskvarteren runt Sacré-Coeur och Montmartre. Det kryllade av konstnÀrer och karikatyrtecknare. Det gÀllde att le och gÄ snabbt förbi sÄ man inte blev förevigad pÄ ett block för nÄgra hundra kronor.

PĂ„ tal om nĂ„gra hundralappar sĂ„ Ă„t vi nog vĂ„r dyraste ”pannkaks-fika”, 25,60Euro dvs cirka 250 kr!!!

pannkaka.jpg

Efter denna chockfika sĂ„ strosade vi vidare till den berömda stora vita kyrkan. Utsikten hĂ€rifrĂ„n var enastĂ„ende. Man ser hur lĂ„ngt som helst. Vi satte oss i dess trapp och njöt av solen. TyvĂ€rr var det lite lĂ€tt blĂ„sigt men ÀndĂ„ 16 grader i skyggan. HÄRLIGT!!
Vi som trodde att vi skulle vara ensama turister vid den hÀr Ärstiden hade ju helt fel.

kyrka.jpg

 

Idag blir det inte lika mycket att gĂ„ runt dĂ„ vi har 3 utflyktsmĂ„l i morgon som krĂ€ver kraft i benen. Men mer om dessa fĂ„r ni lĂ€sa om imorgon kvĂ€ll. Resten av eftermiddagen kommer vi nog softa och ha semester. IkvĂ€ll ska vi försöka hitta oss nĂ„got franskt att Ă€ta, det borde inte vara sĂ„ svĂ„rt att hitta hĂ€r i Paris kan man tycka, men det Ă€r fler ”utlĂ€ndska” restauranger hĂ€r Ă€n vad vi trodde.

À bientĂŽt! (=dvs pĂ„ Ă„terseende)

InlÀgget skrevs 03 mars 2007 kl 14:45 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.