Long time no see!

Vad tiden går fort ibland. Har inte ”haft tid” att  uppdatera sidan på länge. Egentligen har det inte hänt så mycket sen sist. Neo växer och frodas. Just nu har han varit ”latjo” i magen vilket kan eventuellt bero på den nya vällingen han fått sen någon vecka tillbaks. I morgon blir det den vanliga vällingen igen så får vi se om det styr upp sig.

Jag har sedan två veckor jobbat för en ny kund. Jag har ju suttit länge för Svensk Mjölk och Energimyndigheten men nu jobbar jag för Eskilstuna Energi och Miljö. Det är riktigt roligt då det är helt andra arbetsuppgifter och jag får springa runt lite till användarna. Det passar mig bra. Petra jobbar mycket nu. Hon försöker få in extratimmar som är så välkommna i lönekuvertet i slutet på månaden. Att ha VAB eller vara sjuk själv är förödande för ekonomin tyvärr.

Nu börjar klockan bli sovdags för i morgon någongång mellan 05:00 och 06:30 ropar Neo ”MAMMA” eller ”PAPPA” från sitt rum. Då börjar en ny dag och nya äventyr.

Go´natt!

Inlägget skrevs 19 januari 2010 kl 00:01 ,sorterad under Vardag. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.