Lite extra sommar och så höst…

Som sig bör var jag och Daniel en sväng till Kroatien även i år. Det är en fantastisk vecka vi har med inget annan än dykning, snorkling, utflykter, mat och så NHL på XBOX såklart.
Har ni inte varit där kan jag ge mina varmaste rekommendationer.

IMG_0085
Här sitter man inte i sjön precis. Vackra miljöer vart man än vänder sig om.

IMG_0088
Undrar om de även hyr ut båtar som inte är vattenfyllda?

IMG_0130
Han är inte arg, bara lite fokuserad…

En lördag i oktober var vi i Fagersta. Vi var bland annat på hundtävling som min syster Åsa var med i. Jag var där för att ta lite bilder på hennes hund. Vi passade även på att träffa Samuel och Margot när vi var där. Vi fick en underbar  lunch med både för, -varm och efterrätt. Efter maten tog vi en promenad i det vackra höstvädret. Det var då jag tog den här bilden på Neo.

 

Inlägget skrevs 28 oktober 2013 kl 23:07 ,sorterad under Avkoppling, Resa, Utflykter. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.