La dernière jour, den sista dagen…

Idag har vi som alla andra dagar här ”njutit” av en fransk frukost. Våra planer för dagen är följande. Vi måste checka ut senast kl 12, det innebär egentligen att vi kommer vara kvar här och läsa och packa ihop våra saker. Sen går vi ner och checkar ut. Vi får lämna vår väska nere i receptionen då vårt flyg inte går förrän kl 21.

Efter det kommer vi strosa runt och njuta av solen, käka lite lunch och hitta en väska som kan fungera som handbagage. Det var nämligen så att när vi flög hit vägde vår väska 3 kg för mycket vilket innbar en bot på 200 kr. Inga stora pengar, men vi köper hellre en väska för 200 kr är och packar den med 3 kg för att slippa betala böterna en gång till.

Vi kommer att lämna stan och sätta vår kurs mot bussstationen c:a kl 16 då de vill att man ska vara drygt 3 timmar innan flyget går vid transferbussen.

Det känns skönt på ett sätt att vara på väg hem, mest på det ekonomiska planet då det är RIKTIGT dyrt här. Att äta ”vanlig mat” ute kostar lätt närmare 170 kr, vilket skulle kostat iaf 100 kr mindre hemma. Iof ”tjänade” vi 10 € går då vi fick för mycket växel tillbaks när vi hade ätit lunch. Synd att vi upptäckte det för sent  då det var långt att gå tillbaks : )

Men å andra sidan är det riktigt trevlig här och det känns hårt att komma tillbaks till mörkret och kylan.

I morgon så här dags sitter vi på jobbet igen, som om vi aldrig varit borta…

MEN vi kommer med all säkerhet sitta och drömma oss tillbaks till det vackra Paris.

Inlägget skrevs 05 mars 2007 kl 10:17 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.