La derniĂšre jour, den sista dagen…

Idag har vi som alla andra dagar hĂ€r ”njutit” av en fransk frukost. VĂ„ra planer för dagen Ă€r följande. Vi mĂ„ste checka ut senast kl 12, det innebĂ€r egentligen att vi kommer vara kvar hĂ€r och lĂ€sa och packa ihop vĂ„ra saker. Sen gĂ„r vi ner och checkar ut. Vi fĂ„r lĂ€mna vĂ„r vĂ€ska nere i receptionen dĂ„ vĂ„rt flyg inte gĂ„r förrĂ€n kl 21.

Efter det kommer vi strosa runt och njuta av solen, kÀka lite lunch och hitta en vÀska som kan fungera som handbagage. Det var nÀmligen sÄ att nÀr vi flög hit vÀgde vÄr vÀska 3 kg för mycket vilket innbar en bot pÄ 200 kr. Inga stora pengar, men vi köper hellre en vÀska för 200 kr Àr och packar den med 3 kg för att slippa betala böterna en gÄng till.

Vi kommer att lÀmna stan och sÀtta vÄr kurs mot bussstationen c:a kl 16 dÄ de vill att man ska vara drygt 3 timmar innan flyget gÄr vid transferbussen.

Det kĂ€nns skönt pĂ„ ett sĂ€tt att vara pĂ„ vĂ€g hem, mest pĂ„ det ekonomiska planet dĂ„ det Ă€r RIKTIGT dyrt hĂ€r. Att Ă€ta ”vanlig mat” ute kostar lĂ€tt nĂ€rmare 170 kr, vilket skulle kostat iaf 100 kr mindre hemma. Iof ”tjĂ€nade” vi 10 € gĂ„r dĂ„ vi fick för mycket vĂ€xel tillbaks nĂ€r vi hade Ă€tit lunch. Synd att vi upptĂ€ckte det för sent  dĂ„ det var lĂ„ngt att gĂ„ tillbaks : )

Men Ä andra sidan Àr det riktigt trevlig hÀr och det kÀnns hÄrt att komma tillbaks till mörkret och kylan.

I morgon sĂ„ hĂ€r dags sitter vi pĂ„ jobbet igen, som om vi aldrig varit borta…

MEN vi kommer med all sÀkerhet sitta och drömma oss tillbaks till det vackra Paris.

InlÀgget skrevs 05 mars 2007 kl 10:17 ,sorterad under Avkoppling. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.