Kvällstur med Agda II

Ikväll åkte jag ut på sjön en stund. Jag tog bara med mig sjölv den här gången, det var ganska skönt. Jag är som en bra person att vara med på sjön tycker jag. Jag har sjövana sedan många år, jag är kustskeppare och jag är en storfiskare. Jag fick dock ingen fisk ikväll, men jag tappade en en hyggligt stor gädda.

fiskar
På ekolodet ser jag att det iaf finns massa fisk. Bara att hämta…

kaffe
Efter en stunds fiskade var det dags för kaffe. Smakar fint på sjön

sunset
På vägen tillbaks stannade jag till vid inloppen och fiskade

red
När jag fiskat där en stund hade solen gått ner. Vackert eller hur?

 

Gå till Agda II sidan och se vad som hänt där sedan sist.

Inlägget skrevs 16 juni 2009 kl 23:45 ,sorterad under Agda II, Fiske. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.