Kustresan.S02.E24.Nova.Story

Tror bestĂ€mt att det Ă€r sista dagen pĂ„ den hĂ€r turen…
Vi lÄg pÄ svaj tillsammans med Kjell strax norr om StrÀngnÀs i natt och nu pÄ förmiddagen har vi puttrat vÀsterut, TorshÀlla. Innan vi gÄr upp i Än ska vi svÀnga förbi TallskÀr för att se om de sköter sig dÀr.

Kjell och hans familj stannade vid RÀvsgarn som ligger utanför Sundbyholm, de ska vara ute tills i morgon.

18:00
Hemma!

InlÀgget skrevs 31 juli 2011 kl 13:09 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

1 kommentar

 1. Samuel skriver:

  VÀlbehÄllna hemma vad jag förstÄr. Ja, ni har haft en omvÀxlande resa, eller skall man sÀga segling. Jag glÀds med er.

  I morgon, mÄndag, kommer Àven jag hem. Jag flyger frÄn UmeÄ kl 17.30 och rÀknar med att vara (med tÄg) i E-tuna ca 21:45. Johan, du kan vÀl messa mig ifall du har möjlighet att möta mig och skjutsa mig hem frÄn tÄget.

  Vi hörs och ses!
  /Samuel

  31 juli 2011