Kustresan.S02.E24.Nova.Story

Tror bestämt att det är sista dagen på den här turen…
Vi låg på svaj tillsammans med Kjell strax norr om Strängnäs i natt och nu på förmiddagen har vi puttrat västerut, Torshälla. Innan vi går upp i ån ska vi svänga förbi Tallskär för att se om de sköter sig där.

Kjell och hans familj stannade vid Rävsgarn som ligger utanför Sundbyholm, de ska vara ute tills i morgon.

18:00
Hemma!

Inlägget skrevs 31 juli 2011 kl 13:09 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

1 kommentar

 1. Samuel skriver:

  Välbehållna hemma vad jag förstår. Ja, ni har haft en omväxlande resa, eller skall man säga segling. Jag gläds med er.

  I morgon, måndag, kommer även jag hem. Jag flyger från Umeå kl 17.30 och räknar med att vara (med tåg) i E-tuna ca 21:45. Johan, du kan väl messa mig ifall du har möjlighet att möta mig och skjutsa mig hem från tåget.

  Vi hörs och ses!
  /Samuel

  31 juli 2011