Kustresan.S02.E10.Nova.Story

Svag vid, lite halvmulet. Perfekt dag för många sjömil. Det som var ”hinder” nummer 1 var Bråviken. Den är känd för sina konstiga och ibland farliga vågor. Vi hade turen på vår sida. Svag medvind över hela överfarten. Efter några strandhugg med bad och bus blev det kväll och middag. När Neo läst sina böcker färdigt och somnat puttrade vi några timmar igen. Vi hittade en fin och lugn vik att ankra i över natten. Vi är nu strax söder om Arkö.

Inlägget skrevs 11 juli 2011 kl 20:06 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

3 kommentarer

 1. Bjørn skriver:

  Hej Johan.
  Roligt att läsa om din resa i Nova. Både naturupplevelser och lite teknikgodis. Vore kul om du kunde göra någon form för skiss på hur du har åkt. Jag är inte så bevandrad i de vattnen du rör dig men jag förstår att det har blivit en del sjömil.
  Lycka till vidare!
  //Bjørn

  13 juli 2011
 2. Samuel skriver:

  Heja Johan!
  Kul att läsa om dina färder över de vida haven. Själv har jag ägnat gårdagen och dagen i dag med att lägga in det nya golvet i köket. Det är rätt pilligt med alla vinklar och vrår. Men nu ser jag slutet. Lägger sista bitarna i morgon. Sen bär det av till Fagersta. Jag hörde av Kerstin i Oskarshamn att ni planerar att gå dit ner till helgen. Dessvärre ser det ut att bli regnigt under morgondagen. Hoppas det inte blir alltför besvärligt för er.
  Lycka till i fortsättningen.
  /Samuel

  13 juli 2011
 3. Johan skriver:

  Bjørn:
  En bild med vår rutt kommer inom kort 🙂

  20 juli 2011