Kustresan.S02.E10.Nova.Story

Svag vid, lite halvmulet. Perfekt dag för mĂ„nga sjömil. Det som var ”hinder” nummer 1 var BrĂ„viken. Den Ă€r kĂ€nd för sina konstiga och ibland farliga vĂ„gor. Vi hade turen pĂ„ vĂ„r sida. Svag medvind över hela överfarten. Efter nĂ„gra strandhugg med bad och bus blev det kvĂ€ll och middag. NĂ€r Neo lĂ€st sina böcker fĂ€rdigt och somnat puttrade vi nĂ„gra timmar igen. Vi hittade en fin och lugn vik att ankra i över natten. Vi Ă€r nu strax söder om Arkö.

InlÀgget skrevs 11 juli 2011 kl 20:06 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

3 kommentarer

 1. BjĂžrn skriver:

  Hej Johan.
  Roligt att lÀsa om din resa i Nova. BÄde naturupplevelser och lite teknikgodis. Vore kul om du kunde göra nÄgon form för skiss pÄ hur du har Äkt. Jag Àr inte sÄ bevandrad i de vattnen du rör dig men jag förstÄr att det har blivit en del sjömil.
  Lycka till vidare!
  //BjĂžrn

  13 juli 2011
 2. Samuel skriver:

  Heja Johan!
  Kul att lÀsa om dina fÀrder över de vida haven. SjÀlv har jag Àgnat gÄrdagen och dagen i dag med att lÀgga in det nya golvet i köket. Det Àr rÀtt pilligt med alla vinklar och vrÄr. Men nu ser jag slutet. LÀgger sista bitarna i morgon. Sen bÀr det av till Fagersta. Jag hörde av Kerstin i Oskarshamn att ni planerar att gÄ dit ner till helgen. DessvÀrre ser det ut att bli regnigt under morgondagen. Hoppas det inte blir alltför besvÀrligt för er.
  Lycka till i fortsÀttningen.
  /Samuel

  13 juli 2011
 3. Johan skriver:

  BjĂžrn:
  En bild med vĂ„r rutt kommer inom kort 🙂

  20 juli 2011