Kustresan.S02.E08.Nova.Story

ï»ż

Lördag morgon och solen skiner igen frĂ„n en klarblĂ„ himmel. Äter lite frukost och sen Ă€r det dags för ett dopp i det nu 20-gradiga havet. Oskar (11Ă„r) hakar ocksĂ„ pĂ„ och vi hoppar och dyker frĂ„n klipporna. Det kĂ€nns nĂ€stan som DragskĂ€r utanför Oskarshamn nĂ€r man var liten.

Runt lunch puttrar Anders med familj ivÀg mot nya mÄl och jag blir ensam igen. KÀnns lite konstigt nu nÀr jag haft mÀnniskor runt mig i tvÄ dagar. Efter ytterligare ett par timmar puttar Àven jag ivÀg. Jag gÄr mot Oxelösund sÄ jag inte har sÄ lÄngt att Äka i morgon dÄ jag ska in till gÀsthamnen i Oxelösund.

Det Àr mycket öppet vatten som mÄste korsas. Det blÄser en tak sydlig vind och det Àr rejÀla vÄgor som kommer in frÄn havet. Min kurs Àr sydvÀst vilket innebÀr att jag fÄr en hel del sjö frÄn sidan. Alla ni som har eller har Äkt en Albin25 vet hur hon rullar i sidsjö. Efter nÄgra timmar var jag innomskÀrs igen och det blev lugnare. Jag hittade en bra natthamn i lÀ vid en ö som heter Smörasken.

PÄ kvÀllen försökte jag lösa problemet med avloppsslangen frÄn diskhon. Dock visar det sig att inget annat Àn en ny slang och nya slangklÀmmor kan lösa detta. Jag hoppas hitta bÄde slang och klÀmmor i morgon nÀr jag kommer till Oxelösund.

Avslutar lördagen med bad och tvagning.

InlÀgget skrevs 09 juli 2011 kl 08:36 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.