Kustresan.S02.E07.Nova.Story

Idag vaknade jag till strÄlande sol. Första gÄngen pÄ resan och det kÀndes verkligen bra. DÄ vÀdret var sÄ bra beslutade jag att ligga kvar vid BrÀnnskÀr under dagen och njuta av sol och bad. Anders, Catrin och Oskar gjorde det samma. Efter frukost gick vi pÄ en upptÀcksfÀrd pÄ ön. Vi gick hela varvet runt, en fantastisk ö.

 

Enligt vÀderleksprognosen kommer vinden vÀnda under natten till syd/sydvÀst vilket gjorde att platsen vi lÄg pÄ inte skulle vara optimal.

 Vi packade dÀrför ihop vÄra grejer och puttrade ivÀg till KlovskÀr som bara ligger ett stenkast bort. HÀr har vi avnjutigt middag och nu blir det lite kvÀllssnack innan det Àr dags att krypa ner i sÀngen igen.

InlÀgget skrevs 08 juli 2011 kl 21:34 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

2 kommentarer

 1. Peter Nyberg skriver:

  Tjaba Johan
  Kan trösta dig med att jag idag efter sex dagar duschar ”sött” har endast badat i Öresund sedan lördag dock bĂ„de morgon och kvĂ€ll varken det behövts eller inte
  Har bott en vecka i Vikkhögs fiskelÀge mellan Lomma och Landskrona. De har lÄnggrunda strÀnder dÀr de gÄr i vadarbyxor och fiskar lax, funkar bra.
  Nu ska jag ev duscha innan jag lĂ€gger mig för att bli av med det salta, nja kanske Ă„ngrar mig, du vet, ”bruna bönor och salta killar” funkar alltid

  God Tur

  Peter

  09 juli 2011
 2. Johan skriver:

  Man ska ju inte överdriva det dĂ€r med hygienen 🙂
  Har just tagit ett kvÀllsdopp (22:20) med dess intvÄlning. Lika bra att göra sig fin dÄ jag ska in till Oxelsösund i morgon och hÀmta Petra och Neo.

  09 juli 2011