Kustresan.S02.E07.Nova.Story

Idag vaknade jag till strålande sol. Första gången på resan och det kändes verkligen bra. Då vädret var så bra beslutade jag att ligga kvar vid Brännskär under dagen och njuta av sol och bad. Anders, Catrin och Oskar gjorde det samma. Efter frukost gick vi på en upptäcksfärd på ön. Vi gick hela varvet runt, en fantastisk ö.

 

Enligt väderleksprognosen kommer vinden vända under natten till syd/sydväst vilket gjorde att platsen vi låg på inte skulle vara optimal.

 Vi packade därför ihop våra grejer och puttrade iväg till Klovskär som bara ligger ett stenkast bort. Här har vi avnjutigt middag och nu blir det lite kvällssnack innan det är dags att krypa ner i sängen igen.

Inlägget skrevs 08 juli 2011 kl 21:34 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

2 kommentarer

 1. Peter Nyberg skriver:

  Tjaba Johan
  Kan trösta dig med att jag idag efter sex dagar duschar ”sött” har endast badat i Öresund sedan lördag dock både morgon och kväll varken det behövts eller inte
  Har bott en vecka i Vikkhögs fiskeläge mellan Lomma och Landskrona. De har långgrunda stränder där de går i vadarbyxor och fiskar lax, funkar bra.
  Nu ska jag ev duscha innan jag lägger mig för att bli av med det salta, nja kanske ångrar mig, du vet, ”bruna bönor och salta killar” funkar alltid

  God Tur

  Peter

  09 juli 2011
 2. Johan skriver:

  Man ska ju inte överdriva det där med hygienen 🙂
  Har just tagit ett kvällsdopp (22:20) med dess intvålning. Lika bra att göra sig fin då jag ska in till Oxelsösund i morgon och hämta Petra och Neo.

  09 juli 2011