Kustresan.S02.E01.Nova.Story

Återigen var det dags att packa Nova inför en veckas bravader på sjön/kusten. Jag kom iväg sent då vi hade kalas för Neo under både förmiddagen och eftermiddagen. När allt var klart, packningen lastad, toan fixad och vatten påfyllt la jag ut från kajen vid slipen. Klockan hade då blivit 20:30.

När jag kom ut i åmynningen möttes jag av grov sjö. Det blåste nordligt c:a  7 m/s.

Efter en guppig tur mot Sunbyholm fick jag lugn sjö ända till Granfjärden. Då var det mnst lika gropigt i sjön igen.

Efter tre timmars körning hittade jag ankringsplatsen för natten. I lä av Tallskären strax utanför Strängnäs.

Inlägget skrevs 02 juli 2011 kl 09:55 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren på inlägget via RSS 2.0. Både ping och kommentarer är avstängda.

Kommentarer avstängda.