Kustresan.S02.E01.Nova.Story

Återigen var det dags att packa Nova inför en veckas bravader pĂ„ sjön/kusten. Jag kom ivĂ€g sent dĂ„ vi hade kalas för Neo under bĂ„de förmiddagen och eftermiddagen. NĂ€r allt var klart, packningen lastad, toan fixad och vatten pĂ„fyllt la jag ut frĂ„n kajen vid slipen. Klockan hade dĂ„ blivit 20:30.

NÀr jag kom ut i Ämynningen möttes jag av grov sjö. Det blÄste nordligt c:a  7 m/s.

Efter en guppig tur mot Sunbyholm fick jag lugn sjö Ànda till GranfjÀrden. DÄ var det mnst lika gropigt i sjön igen.

Efter tre timmars körning hittade jag ankringsplatsen för natten. I lÀ av TallskÀren strax utanför StrÀngnÀs.

InlÀgget skrevs 02 juli 2011 kl 09:55 ,sorterad under Loggbok, Sjöliv. Du kan följa svaren pÄ inlÀgget via RSS 2.0. BÄde ping och kommentarer Àr avstÀngda.

Kommentarer avstÀngda.